Sweatshirt med huva Le Coq Sportif Bat N°1

Sweatshirt med huva Le Coq Sportif Bat N°1
Börjar på: 1 101,84 kr
Sweatshirt med huva Le Coq Sportif Bat N°1, ett viktigt sportplagg från det berömda franska märket.

Slut i lager

Beskrivning

Sweatshirt med huva Le Coq Sportif Bat N°1

Le Coq Sportif Bat N°1 hoody är ett måste i alla sportgarderober. Den är tillverkad av det berömda franska varumärket Le Coq Sportif och ger en perfekt balans mellan stil och komfort. Med sin eleganta design och exceptionella kvalitet är den det perfekta valet för sport- och modeälskare.

Huvtröjan har den berömda Le Coq Sportif-logotypen, en symbol för kvalitet och äkthet. Den finns i en rad olika färger så att alla kan hitta sin egen unika stil. Det mjuka, varma tyget i bomullsblandning ger ultimat komfort, perfekt för svalare dagar.

Sweatshirten har också en justerbar huva och känguruficka som ger plagget en praktisk och funktionell touch. Oavsett om du tränar på planen eller kopplar av hemma kommer denna sweatshirt att hålla dig varm och bekväm samtidigt som den ger dig en trendig look.

Le Coq Sportif är ett varumärke som främjaresprit sport och passion för sport. Med Bat N°1 hooded sweatshirt bär du varumärkets värderingar med stolthet och ansluter dig till gemenskapen av Le Coq Sportif-fans.

Oavsett om du är en erfaren idrottsman eller en fashionista, kommer Le Coq Sportif Bat N°1 hoody att vara din allierade för varje tillfälle. Så vänta inte längre, köp denna kvalitetssweatshirt och visa stolt den ikoniska franska stilen på Le Coq Sportif.

Mer information

Varumärke Le Coq Sportif
Tillverkarens SKU 2410254
Färg violett j
Färg Violett
Kön Män
Åldersgrupp Vuxen
Egenskaper huva