Sweatshirt med dragkedja Le Coq Sportif Tri N°2

Sweatshirt med dragkedja Le Coq Sportif Tri N°2
Börjar på: 1 346,70 kr
Gör ett stilsäkert statement med denna sweatshirt med dragkedja Le Coq Sportif Tri N°2, ett måste från det berömda franska märket. Garanterad komfort och elegans.
Franska storlekar som standard
Storleksguide
Börjar på: 1 346,70 kr
Lägg till i önskelista

Tillgängliga

Beskrivning

Sweatshirt med dragkedja Le Coq Sportif Tri N°2

Upptäck sweatshirten med dragkedja Le Coq Sportif Tri N°2, ett måste från det ikoniska franska märket Le Coq Sportif. Denna sweatshirt kombinerar perfekt stil och komfort för en sportig och trendig look.

Sweatshirten är tillverkad av högkvalitativa material som gör att du kommer att känna dig mjuk och varm så snart du bär den. Dragkedjan gör den enkel att ta på och justera efter dina önskemål. Med ståkrage och ribbade muddar i ärmsluten skyddar den dig mot kyla samtidigt som den ger din outfit en modern touch.

Sweatshirten har en snygg, stilren design och den berömda Le Coq Sportif-logotypen på bröstet, en symbol för varumärkets kvalitet och äkthet. Den tidlösa svarta färgen är perfekt för alla tillfällen och smälter lätt in i dina favoritoutfits.

Denna sweatshirt är perfekt för avslappnade dagar eller för dina sportpass och kommer att vara ditt bästa val för att tackla vardagen med stil. Oavsett om du är ute på stan eller på landsbygden kommer den att ge dig komfort och elegans under alla omständigheter.

Unna dig Le Coq Sportif Tri N°2 sweatshirt med dragkedja och lägg till en touch av sofistikering och sportighet i din garderob. Låt dig förföras av kvaliteten och äktheten hos ett känt franskt varumärke och anta en unik, tidlös stil.

Mer information

Varumärke Le Coq Sportif
Tillverkarens SKU 2410208
Färg ny optisk vit/sky captain
Färg Vit
Kön Män
Åldersgrupp Vuxen