T-shirt Le Coq Sportif Tri N°3

T-shirt Le Coq Sportif Tri N°3
Börjar på: 489,71 kr
T-shirten Le Coq Sportif Tri N°3, ett måste för sport- och stilintresserade. Från det franska märket Le Coq Sportif.

Slut i lager

Beskrivning

T-shirt Le Coq Sportif Tri N°3

T-shirten Le Coq Sportif Tri N°3 är ett måste för alla sport- och modeintresserade. Denna T-shirt är designad av det berömda franska märket Le Coq Sportif och kombinerar stil och prestanda för en sportig och elegant look.

T-shirten är tillverkad av högkvalitativa material och är både mjuk och slitstark, vilket ger optimal komfort under dina sportaktiviteter. Den eleganta, moderna designen met framhäver den berömda cockerel-logotypen, en symbol för varumärket i över ett sekel.

Oavsett om du gillar fotboll, löpning eller fitness är denna T-shirt perfekt för alla dina träningspass. Det ventilerande lättviktsmaterialet håller dig sval och torr, även under de mest intensiva träningspassen.

Men denna T-shirt är också perfekt för vardagskläder. Den tidlösa stilen och smala passformen gör den till ett mångsidigt plagg för alla tillfällen.

Lägg till en touch av stil och komfort till din garderob med Le Coq Sportif Tri N°3 T-shirt. Den finns i en rad olika färger och kommer garanterat att bli en stapelvara i din garderob. Förlita dig på kvaliteten och expertisen hos varumärket Le Coq Sportif för en sportig och chic look för alla tillfällen.

Mer information

Varumärke Le Coq Sportif
Tillverkarens SKU 2410204
Färg ny optisk vit/sky captain
Färg Vit
Kön Män
Åldersgrupp Vuxen