Sweatshirt med huva och dragkedja Le Coq Sportif Saison 2 N°1

Sweatshirt med huva och dragkedja Le Coq Sportif Saison 2 N°1

Börjar på: 1 346,70 kr

1 291,97 kr

Huvtröja med dragkedja Le Coq Sportif Saison 2 N°1: komfort och stil för alla årstider. Upptäck den nu!
Franska storlekar som standard
Storleksguide

Börjar på: 1 346,70 kr

1 291,97 kr

Lägg till i önskelista

Tillgängliga

Beskrivning

Sweatshirt med huva och dragkedja Le Coq Sportif Saison 2 N°1

Le Coq Sportif Saison 2 N°1 zip-up hoodie är ett måste för alla årstider. Med sin eleganta design och kvalitetsfinish är den det perfekta valet för en look som är både avslappnad och sportig.

Le Coq SportifMed denna sweatshirt erbjuder det välkända sport- och modemärket en produkt som är både trendig och tidlös. Den är tillverkad av högkvalitativa material och är utformad för optimal komfort samtidigt som den är slitstark och hållbar.

Denna huvtröja med dragkedja har en elegant design med den ikoniska Le Coq Sportif -logotypen broderad på bröstet. Dragkedjan framtill gör den enkel att ta på och gör att du kan bära den öppen för en mer avslappnad look look. Huvan kan justeras med dragsko för att skydda dig mot vind och regn när du är ute och rör på dig.

Denna mångsidiga och praktiska sweatshirt kan bäras under sportpass, ute på stan eller till och med för en mer avslappnad look hemma. Den avslappnade passformen passar alla kroppsformer och den sobra färgen gör den lätt att matcha med alla dina outfits.

Le Coq Sportif Saison 2 N°1 zip-up hoodie är en kvalitetsprodukt som är både bekväm och snygg. Lägg till den i din garderob och var redo att möta varje säsong med stil och elegans. Missa inte denna måste-ha-produkt från Le Coq Sportif.

Mer information

Varumärke Le Coq Sportif
Tillverkarens SKU 2410198
Färg skarabé
Färg Svart
Kön Män
Åldersgrupp Vuxen
Egenskaper huva