Sweatshirt med huva för kvinnor Le Coq Sportif Saison N°1

Sweatshirt med huva för kvinnor Le Coq Sportif Saison N°1
Börjar på: 1 040,64 kr
Var trendig och bekväm i vinter med huvtröjan för damer Le Coq Sportif Saison N°1, ett måste från det berömda franska märket.

Slut i lager

Beskrivning

Sweatshirt med huva för kvinnor Le Coq Sportif Saison N°1

Upptäck huvtröjan för damer Le Coq Sportif Saison N°1, ett måste från det ikoniska märket Le Coq Sportif. Denna sweatshirt är speciellt designad för kvinnor och kombinerar stil och komfort för att följa dig i alla dina aktiviteter.

Le Coq SportifVi är ett franskt varumärke som är känt för sin expertis och äkthet, och vi har skapat ett kvalitetsplagg för din garderob med sportkläder. Med sin eleganta, tidlösa design blir denna sweatshirt med huva din perfekta allierade för att möta kyliga dagar med stil.

Sweatshirten är tillverkad i mjuka, slitstarka tyger som ger optimal komfort hela dagen. Den smala passformen framhäver din feminina silhuett, medan huvan skyddar dig mot väder och vind. Sweatshirten har en hög standard med logotypen Le Coq Sportif broderad på bröstet.

Denna mångsidiga huvtröja för kvinnor från Le Coq Sportif Saison N°1 är en enkel matchning för alla dina outfits. Bär den med en legging för ett sportpass eller tillsammans med jeans för en mer avslappnad look, den är perfekt för alla tillfällen. Dess tidlösa stil gör den till ett plagg du kan bära säsong efter säsong, för en look som alltid är trendig.

Välj kvalitet och stil med hooded sweatshirt för damer Le Coq Sportif Saison N°1. Den finns i många olika storlekar och är perfekt för kvinnor som vill ha komfort och stil. Beställ din nu och adoptera den sportiga och elegantaesprit från märket Le Coq Sportif.

Mer information

Varumärke Le Coq Sportif
Tillverkarens SKU 2410183
Färg gröngöling
Färg Grön
Kön Kvinna
Åldersgrupp Vuxen
Egenskaper huva