Sweatshirt med huva för kvinnor Le Coq Sportif Essentiels N°1

Sweatshirt med huva för kvinnor Le Coq Sportif Essentiels N°1
Börjar på: 979,42 kr
Sweatshirt med huva för damer Le Coq Sportif Essentiels N°1: ett måste för alla stilmedvetna kvinnor.

Slut i lager

Beskrivning

Sweatshirt med huva för kvinnor Le Coq Sportif Essentiels N°1

Le Coq Sportif Essentiels N°1 sweatshirt med huva för damer är ett måste i garderoben för alla kvinnor som bryr sig om stil och komfort. Denna sweatshirt är designad av det berömda franska märket Le Coq Sportif och är både elegant och sportig, vilket ger den perfekta kombinationen för alla tillfällen.

Sweatshirten är tillverkad av högkvalitativa material och är både mjuk och varm, så att du kan hålla dig varm hela dagen. Den smala passformen framhäver din feminina silhuett, medan huvan skyddar dig mot kylan. Den ikoniska Le Coq Sportif -loggan på bröstet ger en unik touch av stil till detta plagg.

Oavsett om du tränar eller bara kopplar av hemma kommer denna sweatshirt att hålla dig bekväm tack vare sitt mjuka, lätta tyg. Du kan bära den med sportbyxor för en avslappnad look eller med en kjol för en mer feminin look.

Le Coq Sportif Essentiels N°1 sweatshirt med huva för damer är också ett miljövänligt val, eftersom den är tillverkad av miljövänlig ekologisk bomull. Genom att köpa denna sweatshirt stödjer du inte bara din stil, utan också ett varumärke som är engagerat i hållbara metoder.

Lägg till en touch av fransk stil i din garderob med denna huvtröja för kvinnor från Le Coq Sportif Essentiels N°1. Oavsett om du är i stan eller på landet kommer denna sweatshirt att få dig att känna dig både snygg och bekväm. Vänta inte längre utan unna dig denna oumbärliga damtröja redan idag.

Mer information

Varumärke Le Coq Sportif
Tillverkarens SKU 2410169
Färg ljus melerad beige
Färg Beige
Kön Kvinna
Åldersgrupp Vuxen
Egenskaper huva