Långärmad T-shirt för kvinnor Le Coq Sportif Essentiels N°1

Långärmad T-shirt för kvinnor Le Coq Sportif Essentiels N°1
Börjar på: 489,71 kr
Le Coq Sportifriktmärket inom sportkläder, lanserar den långärmade damt-shirten Essentiels N°1 för krävande kvinnliga idrottare.

Slut i lager

Beskrivning

Långärmad T-shirt för kvinnor Le Coq Sportif Essentiels N°1

Långärmad T-shirt för damer från Le Coq Sportif Essentiels N°1 är ett måste för alla idrottande kvinnor som vill ha något som är både snyggt och bekvämt. Denna T-shirt är designad av det kända märket Le Coq Sportif och är den perfekta blandningen av stil och prestanda.

Den är tillverkad av högkvalitativa material och känns mjuk och lätt mot huden. De långa ärmarna är perfekta för svalare dagar, medan den smala passformen kommer att förbättra din feminina silhuett. Med den ikoniska logotypen Le Coq Sportif på bröstet är denna T-shirt en sann symbol för sportigesprit och fransk elegans.

Oavsett om du sportar eller bara strosar runt på stan är denna T-shirt din perfekta allierade. Det andningsaktiva, antiperspiranta tyget håller dig torr och bekväm hela dagen. Dess mångsidighet innebär dessutom att du kan bära den när du tränar eller är ute med vänner.

Denna T-shirt finns i flera olika storlekar för att passa alla behov och passar dig perfekt. Den tidlösa designen och den omsorgsfulla finishen gör den till ett plagg som kommer att stå sig över tid. Du kan bära den år efter år utan att någonsin tröttna på den.

Gör dig själv en tjänst och lägg till Le Coq Sportif Essentiels N°1 långärmad T-shirt för dam i din garderob nu. Med sin unika stil och oklanderliga kvalitet kommer den snabbt att bli ett måste i din garderob. Så varsågod, låt dig förföras av denna T-shirt, som perfekt kombinerar komfort, prestanda och elegans.

Mer information

Varumärke Le Coq Sportif
Tillverkarens SKU 2410165
Färg segerblå
Färg Blå
Kön Kvinna
Åldersgrupp Vuxen
Egenskaper Lång ärm