Sweatshirt med huva för barn Le Coq Sportif Tri N°1

Sweatshirt med huva för barn Le Coq Sportif Tri N°1
Börjar på: 734,56 kr
Ge ditt barn komfort och stil med huvtröjan Le Coq Sportif Tri N°1, perfekt för unga sport- och modefantaster.

Slut i lager

Beskrivning

Sweatshirt med huva för barn Le Coq Sportif Tri N°1

Huvtröjan Le Coq Sportif Tri N°1 för barn är ett måste för unga sport- och modefantaster. Med sin klassiska design och ikoniska branding är denna sweatshirt ett måste för stilmedvetna barn.

Sweatshirten är tillverkad av det kända märket Le Coq Sportif och är designad för juniorer och har en bekväm, avslappnad passform. Den är perfekt för sportaktiviteter eller bara för att koppla av hemma.

Sweatshirten med huva har en justerbar huva för extra skydd mot väder och vind och en praktisk känguruficka för att hålla händerna varma. Den har också den ikoniska rooster-loggan på bröstet, en symbol för kvalitet och stil.

Sweatshirten är tillverkad av högkvalitativa material och är både slitstark och bekväm att bära. Den är perfekt för aktiva barn som behöver ett slitstarkt plagg för att följa med på sina äventyr.

Oavsett om det är för en avslappnad look i skolan eller för att stödja deras favoritsportlag, är denna huvtröja för barn från Le Coq Sportif Tri N°1 det perfekta valet. Ge ditt barn det bästa inom mode och sport med denna högkvalitativa sweatshirt. Beställ den nu och förvandla ditt barn till en snygg champion!

Mer information

Varumärke Le Coq Sportif
Tillverkarens SKU 2410148
Färg Flygkapten
Färg Blå
Kön Blandad
Åldersgrupp Junior
Egenskaper huva