T-shirt med palmträd Project X Paris

T-shirt med palmträd Project X Paris

Börjar på: 367,16 kr

255,51 kr

-30%
Visa upp din urbana stil med palm tree T-shirt Project X Paris. Det trendiga mönstret och den moderna designen gör den till ett måste i garderoben.
Franska storlekar som standard
Storleksguide

Börjar på: 367,16 kr

255,51 kr

Lägg till i önskelista

Tillgängliga

Beskrivning

T-shirt med palmträd Project X Paris

Palm Tree T-shirt Project X Paris är ett måste för alla urbana modefans. Med sitt trendiga palmmotiv och moderna design är denna T-shirt det perfekta valet för att ge din garderob en touch av stil.

Tillverkad av det franska märket Project X Paris, känt för sina kvalitetskläder och urbana estetik, är denna T-shirt byggd för att hålla länge. Den är tillverkad av högkvalitativa material som är både mjuka och slitstarka, vilket ger optimal komfort samtidigt som den förblir i perfekt skick även efter många tvättar.

Den runda halsen och raka skärningen gör den till ett mångsidigt plagg, perfekt att bära med casual jeans för en avslappnad look eller med smarta byxor för en mer sofistikerad stil. Det subtila men trendiga palmträdsmönstret gör den också till ett perfekt val för alla tillfällen, oavsett om det är en dag ute på stan eller en kväll med vännerna.

Project X Paris palm tree T-shirt är ett måste för alla urbana modefans. Så vänta inte längre, lägg till den i din samling och gör ett stänk med din trendiga stil. Beställ den idag och låt Project X Paris palm tree T-shirt bli ditt nya måste-ha klädesplagg.

Mer information

Varumärke Project X Paris
Tillverkarens SKU 2410110_CC
Färg cc
Färg Grön
Kön Män
Åldersgrupp Vuxen