T-shirt Project X Paris Signature Tricolor

T-shirt Project X Paris Signature Tricolor

Börjar på: 367,16 kr

260,28 kr

-29%
Upptäck Project X Paris Signature Tricolor T-shirt, ett måste för urbana modefans, skapad av det franska märket Project X Paris.
Franska storlekar som standard
Storleksguide

Börjar på: 367,16 kr

260,28 kr

Lägg till i önskelista

Tillgängliga

Beskrivning

T-shirt Project X Paris Signature Tricolor

Project X Paris Signature Tricolor T-shirt är ett måste för alla fans av urbant mode. Denna T-shirt är designad av det franska märket Project X Paris och är både trendig och ikonisk, perfekt att lägga till i din garderob streetwear.

Med sin unika, moderna design visar denna T-shirt stolt varumärkets ikoniska logotyp i ett trikolormönster, som representerar färgerna i France. Den är tillverkad av högkvalitativa material och är inte bara bekväm att bära utan också slitstark.

Oavsett om du vill bära den för en utekväll med vänner eller en avslappnad dag på stan, kommer denna Project X Paris t-shirt garanterat att se snygg och trendig ut på look. Matcha den med jeans och sneakers för en avslappnad look, eller med blazer och smarta skor för en mer sofistikerad look.

Förutom att vara ett måste för modeälskare, är denna T-shirt också ett sätt att visa ditt stöd för varumärket Project X Paris och dess unika stil. Så lägg till denna T-shirt till din samling redan idag!

Denna Project X Paris Signature Tricolor T-shirt finns i flera olika storlekar och är ett måste för alla som vill sticka ut från mängden med stil. Missa inte chansen att äga denna unika T-shirt och gör den till mittpunkten i din garderob idag!

Mer information

Varumärke Project X Paris
Tillverkarens SKU 2410101_BK
Färg bk
Färg Svart
Kön Män
Åldersgrupp Vuxen