T-shirt med broderier Project X Paris Daisy

T-shirt med broderier Project X Paris Daisy

Börjar på: 367,16 kr

247,18 kr

-33%
Upptäck must-have Project X Paris Daisy, den broderade t-shirten som kommer att passa perfekt i din garderob streetwear. Tillgänglig nu!
Franska storlekar som standard
Storleksguide

Börjar på: 367,16 kr

247,18 kr

Lägg till i önskelista

Tillgängliga

Beskrivning

T-shirt med broderier Project X Paris Daisy

Den broderade T-shirten Project X Paris Daisy är ett måste för alla modefans streetwear. Denna T-shirt är designad av det kända märket Project X Paris och kombinerar perfekt stil och kvalitet för att erbjuda dig en trendig och bekväm look.

Tillverkad av högkvalitativa material, är denna T-shirt mjuk att ta på och bekväm att bära. Broderiet Daisy på framsidan ger en fräsch, modern touch till denna klassiska T-shirt. Den smala passformen framhäver din silhuett och ger dig en snygg, avslappnad look look.

Oavsett om du bär den för en utekväll med vänner eller en avslappnad dag på stan, kommer denna broderade T-shirt Project X Paris Daisy att vara din viktigaste modeallierade. Matcha den med jeans och sneakers för en avslappnad look, eller med en kjol och klackar för en mer chic look.

Denna broderade T-shirt är ett måste för alla fans av urbant mode och är en av höjdpunkterna i Project X Paris-kollektionen. Den finns i flera olika storlekar, passar alla kroppsformer och passar perfekt till alla dina outfits.

Missa inte denna broderade T-shirt Project X Paris Daisy, ett måste för alla fans av streetwear. Lägg till den i din garderob nu för en trendig och snygg look för alla tillfällen.

Mer information

Varumärke Project X Paris
Tillverkarens SKU 2410084_OW
Färg ow
Färg Vit
Kön Män
Åldersgrupp Vuxen