T-shirt Project X Paris Daisy

T-shirt Project X Paris Daisy

Börjar på: 367,16 kr

260,28 kr

-29%
Project X Paris Daisy T-shirt: det färgstarka urbana måste-ha för fashionistas. En unik design som garanterat kommer att väcka uppseende!

Slut i lager

Beskrivning

T-shirt Project X Paris Daisy

Denna T-shirt från Project X Paris Daisy är ett måste för alla som gillar urbant mode. Med sin unika design och ljusa färger kommer den att ge din garderob en fräsch touch. Tillverkad av det berömda märket Project X Paris, känt för sin edgy och djärva stil, kommer denna T-shirt inte att lämna dig likgiltig.

Tusensköna-motivet på framsidan av T-shirten är både elegant och originellt, vilket gör den till ett riktigt blickfång. Den noggranna finishen och kvaliteten på de material som används är ett bevis på märkets expertis. Denna T-shirt är designad för optimal komfort och är idealisk för dina avslappnade dagar eller för en mer look streetwear .

Project X Paris Daisy T-shirt är också ett miljövänligt val, eftersom den är tillverkad av ekologisk bomull. Så du kan känna dig nöjd med att bära något som är miljövänligt och moderiktigt på samma gång. Dessutom är den lätt att ta hand om och behåller sin form och färg även efter upprepade tvättar.

Oavsett om du vill ha en avslappnad look med jeans och sneakers, eller en mer elegant stil med kjol och klackar, passar denna T-shirt för alla tillfällen. Den finns i flera olika storlekar för att passa alla kroppsformer. Lägg till en touch av färg och dynamik till din outfit med Project X Paris Daisy T-shirt.

Missa inte chansen att lägga till denna unika T-shirt i din garderob. Med sitt kvalitetsmärke Project X Paris kan du vara säker på att göra ett gott intryck varje gång du bär den. Så kom igen och unna dig denna trendiga T-shirt idag!

Mer information

Varumärke Project X Paris
Tillverkarens SKU 2410084_BK
Färg bk
Färg Svart
Kön Män
Åldersgrupp Vuxen