Monokrom T-shirt för barn Le Coq Sportif N°1

Monokrom T-shirt för barn Le Coq Sportif N°1
Börjar på: 269,34 kr
Monokrom T-shirt för barn från Le Coq Sportif N°1: kvalitetsvalet för unga idrottare, signerat det berömda franska varumärket.

Slut i lager

Beskrivning

Monokrom T-shirt för barn Le Coq Sportif N°1

Le Coq Sportif N°1 monokrom T-shirt för barn är perfekt för unga sportfans. Denna t-shirt kommer från det berömda franska märket Le Coq Sportif, känt för sina högkvalitativa produkter och tidlösa stil. Denna t-shirt är speciellt designad för barn och är perfekt för sportaktiviteter eller för avslappnad look vardagsklädsel.

Den monokroma designen är både enkel och snygg, med den ikoniska Le Coq Sportif-logotypen tryckt i stort format på framsidan. T-shirten är tillverkad av högkvalitativa material och är både mjuk och bekväm för barns känsliga hud. Den smala passformen anpassar sig dessutom perfekt till barns kroppsformer och ger dem massor av rörelsefrihet.

Denna t-shirt från Le Coq Sportif är ett måste för alla unga sportfans. Oavsett om de spelar fotboll, basketball eller cyklar är denna T-shirt den perfekta följeslagaren för alla aktiviteter. Dessutom kan den också bäras som ett vardagsplagg och ge en trendig och modern look look till alla outfits.

Som förälder kan du lita på att Le Coq Sportif levererar kvalitetskläder till dina barn. Med över 100 års erfarenhet inom sportbranschen är Le Coq Sportif ett pålitligt och mycket älskat varumärke av familjer runt om i världen.

Ge ditt barn det allra bästa inom sport och mode med Le Coq Sportif N°1 enfärgad T-shirt för barn. Denna T-shirt finns i storlek junior och är det perfekta valet för barn mellan 8 och 14 år. Lägg till den i deras garderob idag och se dem glänsa på planen eller på gatan med stil och känsla. Lev sporten med Le Coq Sportif!

Mer information

Varumärke Le Coq Sportif
Tillverkarens SKU 2321515
Färg svart ljus
Färg Svart
Kön Blandad
Åldersgrupp Junior