Träskor Crocs Stomp High Shine

Träskor Crocs Stomp High Shine

Börjar på: 890,53 kr

680,81 kr

-24%
Träskorna Crocs Stomp High Shine kombinerar stil och komfort för ett lätt och briljant steg, signerade av varumärket Crocs.
Franska storlekar som standard
Storleksguide

Börjar på: 890,53 kr

680,81 kr

Lägg till i önskelista

Tillgängliga

Beskrivning

Träskor Crocs Stomp High Shine

Crocs Stomp High Shine clogs är perfekta för alla tillfällen. Med sin eleganta design och exceptionella komfort är de perfekta för arbete, fritid och till och med utomhusresor.

Dessa träskor är tillverkade av det kända varumärket Crocs och är utformade för att ge dina fötter ultimat stöd och komfort. Sulan i Croslite-skum är lätt och dämpad och ger optimalt stöd för fötterna hela dagen. Dessutom är sulan halkfri, vilket ger dig perfekt grepp på alla underlag.

Designen på Stomp High Shine clogs är både snygg och praktisk. Ovandelen i syntetläder med glänsande yta ger en stilfull touch till alla outfits. Dessutom gör den något högre silhuetten dessa träskor till ett perfekt val för regniga dagar eller för att hålla sig torr under utomhusaktiviteter.

Dessutom är Stomp High Shine clogs lätta att ta på och av, vilket gör dem perfekta för människor i rörelse. Du kan bära dem med strumpor eller utan, beroende på vad du föredrar. Dessutom är de lätta att rengöra och underhålla, vilket gör dem till ett praktiskt val för vardagsbruk.

Oavsett om du är ute och shoppar, promenerar på stan eller kopplar av hemma kommer Crocs Stomp High Shine clogs att vara din bästa allierade. Så lägg till dem i din skosamling nu!

Mer information

Varumärke Crocs
Tillverkarens SKU 209568-001
Färg svart
Färg Svart
Kön Blandad
Åldersgrupp Vuxen