Jumper Blend Christmas

Jumper Blend Christmas

Börjar på: 427,89 kr

227,59 kr

-47%
Sätt fart på din julstil med Blend Christmas-tröjan. En perfekt blandning av komfort och mode, signerad Blend.
Franska storlekar som standard

Börjar på: 427,89 kr

227,59 kr

Lägg till i önskelista

Tillgängliga

Beskrivning

Jumper Blend Christmas

Upptäck vår senaste produkt för den festliga säsongen: Blend Christmas jumper! Tillverkad av det kända varumärket Blend, är denna tröja det perfekta valet för en festlig och bekväm look.

Tröjan Blend Christmas är tillverkad av en blandning av högkvalitativa material, vilket garanterar en mjuk känsla och utmärkt passform. Den är inspirerad avesprit och har en unik design med snöflingor, granar och rennes i ljusa, glada färger.

Oavsett om du tillbringar julen med familj, vänner eller bara hemma, kommer denna tröja att ge din outfit en touch av magi. Den är perfekt för kvällar vid brasan, nätter ute på stan eller till och med för en festlig dag på jobbet.

Jumpern Blend Christmas är inte bara snygg, den är också varm och mysig. Den håller dig varm och snygg på samma gång. Dessutom är den avslappnade passformen perfekt för alla kroppsformer.

Unna dig själv eller dina nära och kära denna magnifika Blend Christmas jumper och lägg till en touch av fantasi i din julgarderob. Beställ nu och gör dig redo att glänsa denna festliga säsong!

Mer information

Varumärke Blend
Tillverkarens SKU 20716310-194013
Färg blå
Färg Blå
Kön Män
Åldersgrupp Vuxen