Polotröja med tryck Gant Hawaii

Polotröja med tryck Gant Hawaii
Börjar på: 1 469,13 kr
Upptäck elegant sommarstil med den tryckta polotröjan Gant Hawaii. Ett måste från kollektionen Gant.
Franska storlekar som standard
Storleksguide
Börjar på: 1 469,13 kr
Lägg till i önskelista

Tillgängliga

Beskrivning

Polotröja med tryck Gant Hawaii

Polotröjan med tryck Gant Hawaii är det perfekta valet för att ge din garderob en touch av avslappnad stil. Med sin färgglada design inspirerad av den ikoniska ön Hawaii, är denna polotröja en riktig uppmaning att fly och koppla av.

Polotröjan är tillverkad av Gant, ett varumärke som varit känt för sina kvalitetskläder i över 70 år. Det mjuka, lätta tyget ger oöverträffad komfort, perfekt för varma sommardagar.

Det blommiga mönstret som är tryckt över hela polotröjan är både originellt och tidlöst, vilket gör den till ett perfekt val för alla tillfällen. Oavsett om det är en dag ute på stan eller en kväll med vännerna kommer den här polotröjan att ge din outfit en fräsch och modern touch.

Den klassiska kragen och knapparna i pärlemor ger polotröjan en elegant touch, medan den smala passformen framhäver din silhuett. Den finns i flera olika storlekar och passar alla kroppsformer för en oklanderlig stil.

Förutom sin oemotståndliga look är denna polotröja också mycket praktisk tack vare sitt lättskötta tyg. Allt du behöver göra är att tvätta den i maskin för att den ska se ut som ny.

Unna dig polotröjan med tryck Gant Hawaii och låt dig hänföras av dess tropiska esprit och exceptionella kvalitet. Ett måste i din garderob för en trendig, avslappnad look för alla tillfällen.

Mer information

Varumärke Gant
Tillverkarens SKU 2062037-474
Färg duvblå
Färg Blå
Kön Blandad
Åldersgrupp Vuxen