3/4-lång blus för kvinnor Moss Copenhagen Jealua Eugenia

3/4-lång blus för kvinnor Moss Copenhagen Jealua Eugenia

Börjar på: 844,69 kr

497,03 kr

-41%
Upptäck Jealua Eugenia 3/4 blus från Moss Copenhagen, ett måste för en feminin och elegant look.
Franska storlekar som standard
Storleksguide

Börjar på: 844,69 kr

497,03 kr

Lägg till i önskelista

Tillgängliga

Beskrivning

3/4-lång blus för kvinnor Moss Copenhagen Jealua Eugenia

3/4-lång blus för damer Moss Copenhagen Jealua Eugenia är ett måste från det danska märket Moss Copenhagen. Denna blus är designad för den moderna, eleganta kvinnan och är den perfekta blandningen av komfort och stil.

Blusen är tillverkad av högkvalitativa material och är lätt och andas, så att du känner dig fräsch hela dagen. 3/4-delen ger blusen en elegant och feminin känsla som passar perfekt för alla tillfällen.

Designen är helt enkelt oemotståndlig. Med sina fina spetsdetaljer och runda halsringning ger blusen en subtil touch av femininitet till alla outfits. Den kan enkelt kombineras med byxor för en professionell look look, eller med jeans för en mer avslappnad look.

Moss Copenhagen är ett varumärke som är känt för sitt engagemang för hållbarhet och etisk tillverkning. Genom att välja den här blusen köper du inte bara ett kvalitetsplagg, utan du stöder också ett varumärke som bryr sig om miljön och arbetarnas välbefinnande.

Denna blus är också ett utmärkt val för kvinnor som vill ha en trendig look utan att göra avkall på komforten. Med sin lösa passform och mjuka tyg är den perfekt för hektiska dagar när du behöver vara bekväm men ändå snygg.

Moss Copenhagen Jealua Eugenia 3/4-lång blus för damer finns i flera olika storlekar för att passa alla kroppsformer och är ett måste för alla kvinnor som letar efter ett mångsidigt och snyggt plagg till sin garderob. Lägg till den i din kollektion nu och låt dig förföras av dess tidlösa charm.

Mer information

Varumärke Moss Copenhagen
Tillverkarens SKU 18488-BRIGHT-WHITE
Färg ljusvit
Färg Vit
Kön Kvinna
Åldersgrupp Vuxen
Antal per produkt 1