Blazer för kvinnor Moss Copenhagen Marelda STP

Blazer för kvinnor Moss Copenhagen Marelda STP

Börjar på: 1 468,51 kr

674,08 kr

-54%
Blazer dam Moss Copenhagen Marelda STP: sofistikerad elegans och modernt mode, en smakfull kontrast med klassiska ränder.
Franska storlekar som standard
Storleksguide

Börjar på: 1 468,51 kr

674,08 kr

Lägg till i önskelista

Tillgängliga

Beskrivning

Blazer för kvinnor Moss Copenhagen Marelda STP

Blazer lös pass form
Marelda är en smal blazer som perfekt kombinerar sofistikerad, elegant elegans med modernt mode. Den har dubbelknäppning, framfickor och en lös passform som skapar en smakfull kontrast till de klassiska vita ränderna som är kännetecknet för alla smarta kostymer. Designen återspeglar perfekt den minimalistiska, skandinaviska stilen, samtidigt som den erbjuder komfort och hållbarhet, vilket säkerställer att den kommer att förbli en viktig del av din garderob under många år framöver. Bär med matchande skräddade byxor och en vit T-shirt för en formell utflykt.

Passform
blazer Denna skjorta har en lös, överdimensionerad passform. Modellen är 176 cm lång och bär storlek S.

Sammansättning
Utsida: 50% återvunnen polyester, 30% polyester & 20% viskos
Insida: 100% polyester

Om återvunnen polyester
Tillverkas huvudsakligen av återvunna PET-plastflaskor. Produktionen av återvunnen polyester använder inte petroleum, som är en knapp resurs på vår planet, vilket innebär att den sparar naturresurser och energi samt användningen av kemikalier. Det eliminerar plast från naturen som annars skulle ha slutat sitt liv där. Den släpper ut mindre CO2 och kräver mycket mindre vatten för att produceras än nytillverkad polyester.

Mer information

Varumärke Moss Copenhagen
Tillverkarens SKU 18189-DGM/WHT
Färg dgm/wht
Färg Svart
Kön Kvinna
Åldersgrupp Vuxen