Bob kvinna Moss Copenhagen Sasja

Bob kvinna Moss Copenhagen Sasja

422,04 kr

262,76 kr

-38%
Visa upp din tidlösa stil med damkepsen från Moss Copenhagen Sasja, ett måste i samarbete med det danska märket.

Slut i lager

Beskrivning

Bob kvinna Moss Copenhagen Sasja

Upptäck den unika, tidlösa stilen hos varumärket Moss Copenhagen med denna magnifika damkeps, Sasja -modellen i samarbete med Bob femme. Med sin eleganta, trendiga design kommer denna keps att ge en sofistikerad touch till alla dina outfits.

Kepsen är tillverkad av högkvalitativa material och är både bekväm och slitstark. Det mjuka, lätta tyget är bekvämt att bära hela dagen. Dessutom är varumärkeslogotypen Moss Copenhagen fint broderad på framsidan, vilket ger en touch av förfining till detta plagg.

Modellen Sasja är designad för att passa alla kroppsformer tack vare den justerbara midjan. Dessutom gör den klassiska, tidlösa formen den till en viktig accessoar för alla årstider. Oavsett om du är ute efter en avslappnad eller mer elegant look, kommer denna keps att passa alla dina humör.

Förutom att kepsen är praktisk och snygg är den också ett sätt att stödja hållbart mode. Faktum är att varumärket Moss Copenhagenengage använder miljövänliga material och främjar mer etiskt mode.

Lägg till en touch av stil i din garderob med Sasja de Bob damkeps Moss Copenhagen. Perfekt för alla kvinnor som letar efter ett unikt plagg för att komplettera sin outfit, denna keps kommer att vinna över dig med sin tidlösa design och oklanderliga kvalitet. Missa inte detta exklusiva samarbete och unna dig denna must-have-keps redan idag.

Mer information

Varumärke Moss Copenhagen
Tillverkarens SKU 17950-TRENCH-COAT
Färg trenchcoat
Färg Beige
Storlek TU - Franska storlekar som standard
Storleksguide
Kön Kvinna
Åldersgrupp Vuxen
Antal per produkt 1