Sweatshirt med huva Alpha Industries Back Print

Sweatshirt med huva Alpha Industries Back Print

Börjar på: 979,42 kr

783,53 kr

-20%
Hoodien Alpha Industries Back Print är ett måste för män. Med sin vanliga passform och högkvalitativa tyg är den ett måste för din garderob.

Från samma modell :

Slut i lager

Beskrivning

Sweatshirt med huva Alpha Industries Back Print

Back Print hoodie från Alpha Industries är det perfekta tillskottet till alla mäns garderob. Hoodien med normal passform är tillverkad av en högkvalitativ blandning av 80% bomull och 20% polyester, vilket garanterar både komfort och hållbarhet.


En av de mest slående egenskaperna hos denna huvtröja är själva huvan, som ger extra värme och skydd under svalare dagar. Designen på "Back Print Hoody" är snygg och iögonfallande och ger ett djärvt intryck vart du än går.


På framsidan hittar du ett broderat Alpha-märke på bröstet, vilket ger plagget en äkta touch. Alpha-logotypen är också screentryckt på luvan, vilket understryker varumärkets ikoniska stil.


Men det är på baksidan som den här huvtröjan verkligen sticker ut. Screentrycket Alpha Industries syns tydligt och ger plagget en unik och distinkt look. Det är ett utmärkt sätt att visa din kärlek till varumärket samtidigt som du gör ett fashion statement.


När det gäller funktionalitet har den här huvtröjan allt. Den har en praktisk ficka som är perfekt för småsaker som nycklar eller telefon. RBF-märket och flaggan på vänster ärm ger en touch av äkthet och känsla för detaljer. Slutligen ger RBF-kragen på insidan en bekväm passform som inte irriterar huden.


Hoodien Back Print är inte bara snygg, den är också mångsidig. Den kan kläs upp eller ner, vilket gör den lämplig för en mängd olika tillfällen. Oavsett om du ska ut en dag med vännerna eller vill ge din outfit en urban twist har den här huvtröjan allt du behöver.


Varför vänta? Lyft din stil med den här huvtröjan med ryggtryck från Alpha Industries. Med sin vanliga passform, högkvalitativa material och unika design är denna huvtröja ett måste för varje modemedveten man. Köp din idag och upptäck den perfekta kombinationen av stil och komfort.

Mer information

Varumärke Alpha Industries
Tillverkarens SKU 178318-709
Färg hasselbrun
Färg Brun
Kön Män
Åldersgrupp Vuxen
Egenskaper huva
Antal per produkt 1