Vattenskor för barn Playshoes Whale

Vattenskor för barn Playshoes Whale

Börjar på: 208,00 kr

138,96 kr

-33%
Upptäck Playshoes Whale vattenskor för barn och ha kul i vattnet med full säkerhet och stil tack vare Playshoes.
Franska storlekar som standard

Börjar på: 208,00 kr

138,96 kr

Lägg till i önskelista

Tillgängliga

Beskrivning

Vattenskor för barn Playshoes Whale

Upptäck Playshoes Whale vattenskor för barn, speciellt utformade för små vattenäventyrare! Dessa kängor tillverkas av det välkända varumärket Playshoes och är perfekta för små barn.

De är bekväma och praktiska och passar perfekt för vattenaktiviteter som simning, snorkling eller bara för att leka i vattnet. Med sin mjuka ovandel i neopren ger de perfekt passform och optimalt stöd för barns känsliga fötter.

Den lekfulla designen på dessa met tossor har en vänlig val, som dina småttingar säkert kommer att älska. Dessutom ger de halkfria gummisulorna bra grepp på hala ytor, vilket ger extra säkerhet för dina barn.

Tack vare att tofflorna är lätta och torra rapide är de också perfekta för semestern på stranden eller vid poolen. De är lätta att ta på och av och gör vattenupplevelsen ännu mer njutbar för dina barn.

Tofflorna finns i storlek junior och anpassar sig efter ditt barns växande fötter. De är också hållbara och slitstarka, vilket gör dem till ett ekonomiskt val för föräldrar.

Låt inte dina barns känsliga fötter hindra dig från att njuta av vattnet. Ge dem Playshoes Whale vattenskor för en säker och rolig simupplevelse!

Mer information

Varumärke Playshoes
Tillverkarens SKU 174920-011
Färg marinblå
Färg Blå
Kön Blandad
Åldersgrupp Junior
Antal per produkt 1