Långärmad rock för kvinnor Pieces Nula

Långärmad rock för kvinnor Pieces Nula

Börjar på: 612,01 kr

332,88 kr

-46%
Unna dig elegans och komfort med den långärmade kappan för kvinnor Pieces Nula. Ett måste för varje kvinna.
Franska storlekar som standard

Börjar på: 612,01 kr

332,88 kr

Lägg till i önskelista

Tillgängliga

Beskrivning

Långärmad rock för kvinnor Pieces Nula

Den långärmade damkappan Pieces Nula är ett måste för alla kvinnor som vill ha en elegant och bekväm kappa för den kalla årstiden. Tillverkad av Pieces, kombinerar denna kappa stil och kvalitet för att ge dig en chic och trendig look.

Kappan har långa ärmar och ger optimal täckning för att skydda dig mot kyla och vind. Den feminina skärningen formar sig perfekt efter kroppens kurvor för att framhäva din silhuett. Dessutom finns rocken i flera olika storlekar för att passa alla kroppsformer.

Materialet i denna kappa är också en stor tillgång. Den är tillverkad av en högkvalitativ ullblandning som är både varm och mjuk att ta på. Så du kan ta dig an det kallaste vädret samtidigt som du håller dig behagligt varm.

Pieces Nula långärmad kappa för damer är också extremt mångsidig. Du kan bära den till vilken outfit som helst, oavsett om det är en dag på jobbet eller en kväll ute på stan. Den tidlösa, eleganta designen är perfekt för alla tillfällen.

Sist men inte minst är Pieces känd för sin oklanderliga kvalitet och finish. Så du kan vara säker på att denna kappa kommer att vara med dig i många år utan att förlora något av sin skönhet.

Kort sagt, Pieces Nula långärmad kappa för damer är ett måste för alla kvinnor som bryr sig om sin stil och komfort. Tveka inte att lägga till den i din garderob för en elegant, elegant look under alla omständigheter.

Mer information

Varumärke Pieces
Tillverkarens SKU 17140860-4270713
Färg svart
Färg Svart
Kön Kvinna
Åldersgrupp Vuxen