Basebollkeps Alpha Industries VLC

Basebollkeps Alpha Industries VLC

391,77 kr

319,91 kr

-18%
Ultimat stil med kepsen Alpha Industries VLC. Perfekt för män som vill komplettera sin outfit med en touch av mode.

Slut i lager

Beskrivning

Basebollkeps Alpha Industries VLC

Kepsen VLC från Alpha Industries är den perfekta accessoaren för män som vill ge sin outfit en touch av stil. Kepsen har designats med komfort och stil i åtanke, vilket gör den till en måste-ha accessoar för alla modemedvetna män.


En av de viktigaste egenskaperna hos VLC är den justerbara storleken. Tack vare Klettverschluss (kardborreknäppning) kan kepsen enkelt justeras för att passa alla huvudstorlekar. Oavsett om du har ett mindre eller större huvud kan du vara säker på att den här kepsen kommer att ge dig en bekväm och säker passform.


Skalet på VLC -kepsen är tillverkat av 100% bomull och är inte bara mjukt att ta på utan andas också, vilket ger optimal luftcirkulation. Så ditt huvud förblir svalt och bekvämt, även under varma sommardagar. Kepsen har också en böjd skärm, vilket ger den både stil och skydd mot solen.


Det som skiljer VLC -kepsen från autres -huvudbonaden är Klettverschluss-märket på framsidan ( Alpha Industries ). Denna patch ger kepsen en unik och distinkt touch och visar din kärlek till varumärket. Dessutom sitter en flagga på baksidan av kepsen, vilket ger en extra känsla av äkthet.


Kepsen VLC är utformad för att vara mångsidig och kan kombineras med en mängd olika outfits. Oavsett om du väljer en avslappnad streetwear inspirerad look eller en mer polerad ensemble, kommer denna keps att komplettera din stil utan problem.


Oavsett om du ska till stranden, uträtta ärenden eller bara vill sätta pricken över i:et på din outfit är VLC kepsen det perfekta valet. Dess tidlösa design, bekväma passform och högkvalitativa material gör den till en pålitlig och snygg accessoar som du säkert kommer att använda om och om igen.


Sammanfattningsvis är VLC kepsen från Alpha Industries en oumbärlig accessoar för män. Med sin justerbara passform, bomullsskal som andas och unika märkeslappar kombinerar den här kepsen stil och funktionalitet på ett enkelt sätt. Lägg till en touch av Alpha Industries till din garderob och förbättra din stil med VLC kepsen.

Mer information

Varumärke Alpha Industries
Tillverkarens SKU 168903-696
Färg jägarbrun
Färg Brun
Storlek TU - Franska storlekar som standard
Storleksguide
Kön Blandad
Åldersgrupp Vuxen
Antal per produkt 1