Träningsskor för kvinnor Buffalo CLD Chai

Träningsskor för kvinnor Buffalo CLD Chai

Börjar på: 1 591,55 kr

958,11 kr

-40%
Trendiga sneakers för den moderna kvinnan: upptäck Buffalo CLD Chai, den oumbärliga stilen i din garderob!
Franska storlekar som standard
Storleksguide

Börjar på: 1 591,55 kr

958,11 kr

Lägg till i önskelista

Tillgängliga

Beskrivning

Träningsskor för kvinnor Buffalo CLD Chai

Buffalo CLD Chai damskor är ett trendigt och bekvämt val av feminina skor för alla tillfällen. De är designade av Buffalo, ett märke som är känt för sina djärva kreationer av hög kvalitet, och är det perfekta valet för kvinnor som vill kombinera stil och komfort.

Dessa sneakers är speciellt designade för kvinnor, med särskild uppmärksamhet på feminina detaljer. Deras eleganta, strömlinjeformade design gör dem till ett mångsidigt par skor som passar till alla outfits, oavsett om det är för en avslappnad dag ute eller en elegantare kväll.

Damskorna Buffalo CLD Chai är tillverkade av högkvalitativa material och är både lätta och slitstarka, vilket ger långvarig komfort hela dagen. Gummisulan ger optimalt grepp så att du kan gå säkert på alla typer av underlag.

Den detalj som gör hela skillnaden med dessa sneakers är den 5 cm tjocka sulan, som inte bara ger en touch av stil, utan också extra höjd för en elegant silhuett. Med dessa skor behöver du inte välja mellan komfort och stil.

Oavsett om du gillar vardagsskor eller letar efter ett par för en mer trendig look look, är Buffalo CLD Chai damskor ett måste. De kommer att ge din garderob en modern och feminin touch, samtidigt som de erbjuder enastående komfort.

Så vänta inte längre, lägg till Buffalo CLD Chai damskor till din skosamling och låt dig förföras av deras unika stil och exceptionella komfort. Du kommer inte att vilja vara utan dem!

Mer information

Varumärke Buffalo
Tillverkarens SKU 1636099
Färg grå/holo
Färg Grå
Kön Kvinna
Åldersgrupp Vuxen