Träningsskor för kvinnor Buffalo Binary Athena - Vegan Nappa

Träningsskor för kvinnor Buffalo Binary Athena - Vegan Nappa

Börjar på: 1 713,98 kr

1 371,19 kr

-20%
Välj en modern och etisk stil med damskor Buffalo Binary Athena - Vegan Nappa. Varumärke Buffalo, för damer.
Franska storlekar som standard
Storleksguide

Börjar på: 1 713,98 kr

1 371,19 kr

Lägg till i önskelista

Tillgängliga

Beskrivning

Träningsskor för kvinnor Buffalo Binary Athena - Vegan Nappa

Buffalo Binary Athena - Vegan Nappa damskor är det perfekta valet för moderna kvinnor som bryr sig om miljön. Dessa sneakers tillverkas av det kända märket Buffalo och kombinerar stil och etik genom att erbjuda en vegansk version av deras berömda Binary Athena-modell.

Märket Buffalo är känt för sin avantgardistiska design och kreationer som tänjer på modegränserna. Med dessa sneakers visar de än en gång sitt engagemang för att skydda vår planet genom att erbjuda ett alternativ utan djurläder.

Dessa sneakers är designade för kvinnor som gillar att ligga i framkant när det gäller mode samtidigt som de är trogna sina värderingar. De är tillverkade av högkvalitativt veganskt nappaläder, vilket ger dem en lyxig och hållbar look. Deras design gör dem till ett perfekt val för kvinnor som är måna om sin miljöpåverkan, samtidigt som de inte kompromissar med stilen.

Designen på Binary Athena är tidlös och mångsidig, vilket gör dem lätta att bära till en mängd olika outfits. Oavsett om det är en avslappnad dag på stan eller en mer elegant look, kommer dessa sneakers att passa perfekt in i din stil. De har också halkfria sulor för maximalt grepp och ett mjukt tygfoder för extra komfort.

Genom att välja dessa sneakers tar du ett steg mot en mer miljövänlig livsstil samtidigt som du håller dig i framkant av modet. Varumärket Buffalo har skapat en produkt som uppfyller alla förväntningar på moderna kvinnor: stil, komfort och ansvar.

Titta inte längre än till Buffalo Binary Athena - Vegan Nappa för damskor, det perfekta valet för dig som vill kombinera etik och mode. Lägg till dem i din skosamling nu och gör ett stiluttalande samtidigt som du tar ansvar för miljön.

Mer information

Varumärke Buffalo
Tillverkarens SKU 1636085
Färg svart
Färg Svart
Kön Kvinna
Åldersgrupp Vuxen