Träningsskor för kvinnor Buffalo CLD Corin Chain 3.0 - Vegan Nappa

Träningsskor för kvinnor Buffalo CLD Corin Chain 3.0 - Vegan Nappa

Börjar på: 1 591,55 kr

1 193,67 kr

-25%
Upptäck vår nya kollektion av damskor Buffalo CLD Corin Chain 3.0, som kombinerar stil och etik tack vare det veganska nappatyget.
Franska storlekar som standard
Storleksguide

Börjar på: 1 591,55 kr

1 193,67 kr

Lägg till i önskelista

Tillgängliga

Beskrivning

Träningsskor för kvinnor Buffalo CLD Corin Chain 3.0 - Vegan Nappa

Buffalo CLD Corin Chain 3.0 - Vegan Nappa damskor är det perfekta valet för kvinnor som vill ligga i framkant när det gäller mode och samtidigt vara miljövänliga. Skorna är designade av Buffalo och är både trendiga och etiska.

De är tillverkade av högkvalitativt veganskt nappaläder och är både mjuka och slitstarka, vilket ger optimal komfort för dina fötter hela dagen. Den eleganta, moderna designen förstärks av en silverfärgad metallkedja på hälen som ger din outfit en sofistikerad touch.

Dessa sneakers är specialdesignade för kvinnor och erbjuder en passform och komfort som är skräddarsydd för deras kroppsform. Oavsett om du bär dem för en dags shopping, en kväll ute med vänner eller ett sportpass, kommer dessa sneakers att följa dig med stil.

Förutom att vara moderiktiga är dessa sneakers också miljövänliga. Genom att välja veganska material hjälper varumärket Buffalo till att skydda planeten samtidigt som de erbjuder kvalitetsprodukter.

Buffalo CLD Corin Chain 3.0 - Vegan Nappa damskor är ett klokt val för alla kvinnor som bryr sig om sin stil och miljön. Lägg till dem i din skosamling och gör ett etiskt modestatement.

Mer information

Varumärke Buffalo
Tillverkarens SKU 1636081
Färg vit/silver
Färg Vit
Kön Kvinna
Åldersgrupp Vuxen
Sortiment Corin