Träningsskor för kvinnor Buffalo Cld Chai - Vegan Nubuck

Träningsskor för kvinnor Buffalo Cld Chai - Vegan Nubuck

Börjar på: 1 469,13 kr

925,79 kr

-37%
Upptäck Buffalo Cld Chai damskor i Vegan Nubuck, den perfekta kombinationen av stil och etik för en trendig look.

Slut i lager

Beskrivning

Träningsskor för kvinnor Buffalo Cld Chai - Vegan Nubuck

Buffalo Cld Chai - Vegan Nubuck damskor är ett elegant och medvetet val för kvinnor som bryr sig om sin stil och miljön. Dessa skor tillverkas av märket Buffalo och är designade med ett öga för detaljer och särskild uppmärksamhet på de material som används.

Först och främst är designen på dessa sneakers både trendig och tidlös. Chai-färgen ger skorna en sofistikerad touch, medan den klassiska formen gör dem lätta att bära till vilken outfit som helst. Oavsett om du bär dem till avslappnade jeans eller en smart klänning passar de här skorna till alla tillfällen.

Men det som verkligen gör dessa sneakers speciella är deras veganska sammansättning i nubuck. Till skillnad från traditionellt läder är vegan nubuck tillverkat av syntetiska material, vilket gör det till ett miljövänligt och djurskyddsfritt alternativ. Dessutom är nubuck mer slitstarkt och vattenavvisande än läder, vilket gör det till ett praktiskt val för skor.

Förutom att vara etiska är dessa sneakers också mycket bekväma att bära. Gummisulan ger bra grepp och stötdämpning, medan det mjuka tygfodret håller fötterna varma och torra. Du kan ha dem på dig hela dagen utan att känna smärta eller obehag.

Med Buffalo Cld Chai - Vegan Nubuck damskor kan du vara både moderiktig och ansvarsfull. Genom att välja dessa skor visar du ditt engagemang för en hållbar och etisk livsstil. Så vänta inte längre, unna dig dessa trendiga, miljövänliga träningsskor idag!

Mer information

Varumärke Buffalo
Tillverkarens SKU 1630973
Färg blå/gul/rosa
Färg Flerfärgad
Kön Kvinna
Åldersgrupp Vuxen