Kort Selected Slhclassic Contrast [Storlek M]

Kort Selected Slhclassic Contrast [Storlek M]

367,16 kr

111,17 kr

-70%
Kolla in våra Selected Slhclassic Contrast shorts för en trendig och bekväm look att bära vid alla tillfällen.

Endast 3 kvar

Lägg till i önskelista

Tillgängliga - Levereras på 24 timmar

Beskrivning

Kort Selected Slhclassic Contrast

Upptäck säsongens måste-ha med våra Selected Slhclassic Contrast shorts! Dessa shorts tillverkas av det välkända märket Selected och är ett måste för modemedvetna män.

Med sitt klassiska snitt och kontrasterande färg kommer dessa shorts att ge en touch av elegans till alla dina outfits. De är också extremt bekväma tack vare sitt högkvalitativa tyg, som gör att du känner dig lätt och mjuk hela dagen.

Oavsett om du bär dem för en avslappnad dag på stan eller för en utekväll med vänner, kommer dessa Selected Slhclassic Contrast shorts att passa alla tillfällen. Den tidlösa stilen gör dem till ett mångsidigt plagg som aldrig kommer att bli omodernt.

Dessutom är varumärket Selected känt för sitt engagemang för hållbarhet och etik i produktionen av sina kläder. Genom att köpa dessa shorts hjälper du också till att bevara miljön och respektera arbetstagarnas rättigheter.

Så vänta inte längre och lägg till dessa Selected Slhclassic Contrast shorts i din garderob nu! Ett snyggt, bekvämt och ansvarsfullt val som garanterat kommer att få dig att synas. Beställ dina idag och unna dig dessa måste-ha shorts från Selected.

Mer information

Varumärke Selected
Tillverkarens SKU 16083943-3869124
Färg blå dimma
Färg Blå
Storlek M - Franska storlekar som standard
Storleksguide
Kön Män
Åldersgrupp Vuxen