Sandaler för kvinnor Buffalo Sol Ari Glam - Vegan Glitter

Sandaler för kvinnor Buffalo Sol Ari Glam - Vegan Glitter

Börjar på: 1 223,04 kr

978,44 kr

-20%
Blända dina fötter med damsandaler från Buffalo Sol Ari Glam - Vegan Glitter, för en trendig och etisk look.
Franska storlekar som standard
Storleksguide

Börjar på: 1 223,04 kr

978,44 kr

Lägg till i önskelista

Tillgängliga

Beskrivning

Sandaler för kvinnor Buffalo Sol Ari Glam - Vegan Glitter

Upptäck de nya damsandalerna från Buffalo: Sol Ari Glam - Vegan Glitter. Dessa glittrande sandaler kommer att ge en touch av glamour till alla dina sommaroutfits, samtidigt som de är miljövänliga tack vare sin veganska produktion.

Märket Buffalo är känt för sin trendiga design och sina kvalitetsprodukter, och Sol Ari Glam är inget undantag. Med sin feminina silhuett och glittriga finish är dessa sandaler ett riktigt måste för alla kvinnor som letar efter en sko som är både snygg och bekväm.

Låt dig förföras av den ojämförliga komforten i dessa sandaler. Innersulan i skumplast formar sig perfekt efter din fot för optimalt stöd, medan den justerbara remmen gör att du kan anpassa dem efter eget tycke och smak. Perfekta för långa sommardagar, de tar dig överallt, oavsett om det är en dag på stranden eller en kväll ute på terrassen.

Men det som gör dessa sandaler ännu mer speciella är deras veganska konstruktion. Till skillnad från traditionella lädersandaler är Sol Ari Glam tillverkade av syntetiska material, vilket ger ett djurvänligt alternativ utan att kompromissa med kvalitet och stil. Genom att välja dessa sandaler gör du inte bara ett etiskt val, du hjälper också till att bevara miljön.

Oavsett om du är en hängiven fashionista eller bara letar efter ett par bekväma, trendiga sandaler, kommer Sol Ari Glam från Buffalo garanterat att tillfredsställa dig. Så vänta inte längre, lägg till dem i din skosamling och ge din sommargarderob en gnistrande touch.

Mer information

Varumärke Buffalo
Tillverkarens SKU 1602241
Färg svart
Färg Svart
Kön Kvinna
Åldersgrupp Vuxen