Sandaler för kvinnor Buffalo Eve Ari - Vegan Nappa

Sandaler för kvinnor Buffalo Eve Ari - Vegan Nappa

Börjar på: 1 206,34 kr

712,22 kr

-41%
Buffalo Eve Ari damsandaler ger stil och komfort med sitt veganska läder. Lägg till en etisk touch till din look tack vare Buffalo.
Franska storlekar som standard
Storleksguide

Börjar på: 1 206,34 kr

712,22 kr

Lägg till i önskelista

Tillgängliga

Beskrivning

Sandaler för kvinnor Buffalo Eve Ari - Vegan Nappa

Upptäck Buffalo Eve Ari - Vegan Nappa damsandaler, ett måste för din sommargarderob. Dessa sandaler är designade av det kända märket Buffalo och kombinerar stil och etik för en trendig och ansvarsfull look.

Varumärket Buffalo har varit känt för att skapa kvalitetsskor i över 40 år. Med sandalerna Eve Ari fortsätter Buffalo att tänja på modegränserna genom att erbjuda en vegansk version av sin berömda sandal.

Dessa sandaler är speciellt utformade för kvinnor, med en elegant, feminin look. Den klassiska svarta färgen passar till alla outfits, oavsett om det är en dag på stan eller en kväll vid havet.

Men det som gör dessa sandaler så speciella är att de är tillverkade av veganskt nappaläder. Till skillnad från djurläder är veganskt nappaläder ett syntetiskt material som respekterar miljön och djuren. Så du kan njuta av din stil utan att känna dig skyldig.

Sandalerna Eve Ari är också bekväma. De har en vadderad innersula för optimalt stöd. Dessutom ger yttersulan i gummi perfekt grepp för säkra promenader.

Eve Ari-sandalerna är inte bara snygga och bekväma, de är också slitstarka. Tack vare deras högkvalitativa vegan nappa-konstruktion kan du bära dem säsong efter säsong utan att de förlorar sin form eller färg.

Dessa sandaler är också lätta att ta hand om, torka bara av dem med en fuktig trasa för att återställa deras glans. Med spännet kan du dessutom justera dem efter tycke och smak för en perfekt passform.

Missa inte chansen att komplettera din garderob med dessa damsandaler Buffalo Eve Ari - Vegan Nappa. Unna dig en trendig, etisk och bekväm stil med Buffalo sandaler, märket du kan lita på för alla dina skor.

Så vänta inte längre, beställ dina Buffalo Eve Ari - Vegan Nappa damsandaler nu och ta ett steg mot ett mer ansvarsfullt mode. Ett snyggt och etiskt val för den moderna kvinnan som vet hur man kombinerar mode och värderingar. Skäm bort dig själv samtidigt som du respekterar planeten med Buffalo sandaler!

Mer information

Varumärke Buffalo
Tillverkarens SKU 1602220
Färg svart
Färg Svart
Kön Kvinna
Åldersgrupp Vuxen