Sandaler för kvinnor Buffalo Aspha Glam - Vegan Lycra

Sandaler för kvinnor Buffalo Aspha Glam - Vegan Lycra

Börjar på: 1 346,70 kr

795,04 kr

-41%
Damsandaler Buffalo vegan, eleganta och bekväma. Lägg till en touch av glamour till din stil med Aspha Glam i lycra.
Franska storlekar som standard
Storleksguide

Börjar på: 1 346,70 kr

795,04 kr

Lägg till i önskelista

Tillgängliga

Beskrivning

Sandaler för kvinnor Buffalo Aspha Glam - Vegan Lycra

Buffalo Aspha Glam - Vegan Lycra fusion damsandaler är den perfekta blandningen av stil och etik. Sandalerna är designade av det ikoniska varumärket och är speciellt framtagna för kvinnor som vill vara både trendiga och miljömedvetna. Buffalo

Sandalerna är tillverkade av högkvalitativa veganska material och är både bekväma och miljövänliga. Ovandelen i lycra ger en perfekt passform för dina fötter, medan sulan i naturgummi ger ett optimalt grepp så att du kan gå tryggt.

Sandalernas eleganta och sofistikerade design gör dem mångsidiga för alla tillfällen. Oavsett om det är en avslappnad dag på stan eller en elegant kväll ute, kommer Buffalo Aspha Glam - Vegan Lycra damsandaler att vara din perfekta följeslagare.

Varumärket Buffalo är känt för sina kvalitetsprodukter och dessa sandaler är inget undantag. Varje par är noggrant tillverkade för optimal komfort och hållbarhet så att du kan bära dem säsong efter säsong.

Som kvinnor förstår vi vikten av etiskt mode och hållbarhet. Med dessa damsandaler från Buffalo Aspha Glam - Vegan Lycra kan du vara säker på att du gör ett miljömässigt ansvarsfullt val utan att kompromissa med din stil.

Dessa sandaler finns i en mängd trendiga färger och passar perfekt i din garderob och ger en elegant touch till alla outfits. Så varför välja mellan stil och etik när du kan få båda med dessa damsandaler från Buffalo Aspha Glam - Vegan Lycra?

Ta ett steg mot ett mer ansvarsfullt mode och välj dessa sandaler som kombinerar det bästa av mode och etik. Köp dina idag och lägg till en touch av etisk glamour i din garderob!

Mer information

Varumärke Buffalo
Tillverkarens SKU 1602211
Färg svart sjöjungfru
Färg Svart
Kön Kvinna
Åldersgrupp Vuxen