Sandaler för kvinnor Buffalo Lion Ari - Vegan Nappa

Sandaler för kvinnor Buffalo Lion Ari - Vegan Nappa

Börjar på: 1 591,55 kr

1 273,24 kr

-20%
Upptäck Buffalo Lion Ari sandaler för damer, tillverkade av veganläder, en trendig look från Buffalo - att bära med gott samvete.
Franska storlekar som standard
Storleksguide

Börjar på: 1 591,55 kr

1 273,24 kr

Lägg till i önskelista

Tillgängliga

Beskrivning

Sandaler för kvinnor Buffalo Lion Ari - Vegan Nappa

Upptäck Buffalo Lion Ari - Vegan Nappa damsandaler, ett par skor som är eleganta, bekväma och miljövänliga. Sandalerna tillverkas av det kända märket Buffalo och är speciellt framtagna för kvinnor som bryr sig om sin stil och sin påverkan på planeten.

Designen av dessa sandaler är inspirerad av den majestätiska och kraftfulla varelse som är lejonet. Med sina sammanflätade remmar som påminner om det ikoniska djurets man, kommer dessa sandaler att ge en touch av vild elegans till alla dina outfits. Den tidlösa svarta färgen gör dem enkla att matcha med alla outfits, oavsett om det är en dag på stan eller en kväll på terrassen.

Men det som gör dessa sandaler ännu mer speciella är deras veganska sammansättning. Sandalerna är tillverkade av Vegan Nappa, ett miljövänligt material av hög kvalitet, och innehåller inga animaliska material. Så du kan känna dig vacker och bekväm i dina skor, samtidigt som du hjälper till att bevara djurlivet.

Dessa sandaler är också bekväma. Tack vare den vadderade innersulan och den justerbara remmen anpassar de sig perfekt efter din fot och ger dig optimalt stöd. Den halkfria yttersulan i gummi gör att du kan gå helt säkert, även på de halaste ytorna.

Förutom att vara miljövänliga och bekväma är dessa sandaler också slitstarka. Varumärket Buffaloengage tillverkar kvalitetsskor som är utformade för att hålla över tid. Du kommer att kunna njuta av dina Lion Ari-sandaler under många säsonger utan att se dem bli skadade.

Så damer, vänta inte längre och lägg till dessa Buffalo Lion Ari - Vegan Nappa damsandaler till din skosamling. De kommer inte bara att erbjuda dig en unik och trendig stil, utan du kommer också att kunna vara stolt över att bära skor som respekterar miljön. Gör din del för planeten och håll dig snygg på samma gång med dessa sandaler från Buffalo.

Mer information

Varumärke Buffalo
Tillverkarens SKU 1602208
Färg svart
Färg Svart
Kön Kvinna
Åldersgrupp Vuxen