Sandaler för kvinnor Buffalo Aspha - Vegan Nubuck

Sandaler för kvinnor Buffalo Aspha - Vegan Nubuck

Börjar på: 1 223,04 kr

978,44 kr

-20%
Upptäck Aspha veganska sandaler för kvinnor i Nubuck från Buffalo för en trendig, etisk stil.
Franska storlekar som standard
Storleksguide

Börjar på: 1 223,04 kr

978,44 kr

Lägg till i önskelista

Tillgängliga

Beskrivning

Sandaler för kvinnor Buffalo Aspha - Vegan Nubuck

Upptäck Buffalo Aspha - Vegan Nubuck damsandaler, ett par skor som är både trendiga och miljövänliga. Dessa sandaler är designade av det kända märket Buffalo och är speciellt framtagna för kvinnor som vill ha en modern och etisk stil.

Sandalerna är tillverkade av högkvalitativ vegansk nubuck och erbjuder oöverträffad komfort samtidigt som de är djurvänliga. Den mjuka, sammetslena strukturen hos nubuck vegan ger dessa skor en lyxig look, samtidigt som de är lätta att ta hand om.

Sandalernas design är både elegant och mångsidig. De korsade remmarna ovanpå foten och den justerbara ankelremmen ger en feminin och sofistikerad touch. Den tjocka platåsulan ger höjd utan att kompromissa med komforten, vilket gör dem till ett perfekt val för långa sommardagar.

Oavsett om du har en avslappnad eller dressad outfit är dessa sandaler perfekta för alla tillfällen. De kan bäras med en lätt, böljande klänning en solig dag, eller med jeans och en t-shirt för en mer avslappnad look.

Förutom att vara estetiskt tilltalande är Buffalo Aspha - Vegan Nubuck damsandaler också byggda för att hålla länge. Varumärket Buffalo är känt för kvaliteten på sina skor, och dessa sandaler är inget undantag. De är tillverkade av starka, slitstarka material, så de kommer att hålla i många år framöver.

Oavsett om du är djurälskare eller bara letar efter ett par kvalitetssandaler är Buffalo Aspha - Vegan Nubuck damsandaler det perfekta valet. Med sin moderna design, exceptionella komfort och etiska tillverkning kommer de garanterat att uppfylla alla dina förväntningar.

Så varsågod, unna dig dessa damsandaler Buffalo Aspha - Vegan Nubuck för en trendig och ansvarsfull look. Lägg till dem i din skosamling och var stolt över att bära ett par skor som kombinerar mode och etik. Beställ nu och njut av kompromisslös stil!

Mer information

Varumärke Buffalo
Tillverkarens SKU 1602190
Färg beige
Färg Beige
Kön Kvinna
Åldersgrupp Vuxen