Sandaler för kvinnor Buffalo Aspha Snd - Vegan Box

Sandaler för kvinnor Buffalo Aspha Snd - Vegan Box

Börjar på: 1 223,04 kr

722,07 kr

-41%
Sandaler för damer Buffalo Aspha Snd - Vegan Box: En trendig och etisk touch för dina fötter, av Buffalo.
Franska storlekar som standard
Storleksguide

Börjar på: 1 223,04 kr

722,07 kr

Lägg till i önskelista

Tillgängliga

Beskrivning

Sandaler för kvinnor Buffalo Aspha Snd - Vegan Box

Buffalo Aspha Snd - Vegan Box damsandaler är det perfekta valet för dig som letar efter en stil som är både snygg och etisk. Dessa sandaler är designade av det kända märket Buffalo och är inte bara trendiga, utan också miljövänliga.

I enlighet med sitt engagemang för djurens välbefinnande har Buffalo skapat dessa sandaler helt av högkvalitativa veganska material. Så du kan vara säker på att ditt köp kommer att bidra till att skydda djur och främja mer hållbara metoder inom modeindustrin.

Sandalerna Buffalo Aspha Snd - Vegan Box är också extremt bekväma tack vare sin vadderade innersula och justerbara fotledsrem. Så du kan gå hela dagen utan att känna smärta eller obehag.

Förutom att de är bekväma och miljövänliga är dessa sandaler också extremt snygga. Deras minimalistiska, strömlinjeformade design passar perfekt till alla dina sommaroutfits, från en lätt klänning till jeansshorts. De finns i en rad olika färger för att matcha din personliga stil.

Med sandalerna Buffalo Aspha Snd - Vegan Box gör du ett ansvarsfullt val och offrar inte stil för etik. Genom att köpa dessa sandaler stödjer du ett engagerat varumärke och bidrar till en mer medveten och hållbar modevärld.

Så mina damer, unna er dessa trendiga, etiska sandaler för en snygg och ansvarsfull sommar.

Mer information

Varumärke Buffalo
Tillverkarens SKU 1601258
Färg svart
Färg Svart
Kön Kvinna
Åldersgrupp Vuxen