Damstövlar med snörning Only Onlbold-17

Damstövlar med snörning Only Onlbold-17

Börjar på: 720,19 kr

439,27 kr

-39%
Upptäck den djärva stilen hos varumärket Only med våra feminina snörboots Onlbold-17. Ett måste för varje fashionista.
Franska storlekar som standard
Storleksguide

Börjar på: 720,19 kr

439,27 kr

Lägg till i önskelista

Tillgängliga

Beskrivning

Damstövlar med snörning Only Onlbold-17

Ankelstövlar med snörning för kvinnor från Only, modell Onlbold-17, är en trendig accessoar att lägga till i din garderob. Med sin eleganta, feminina design kommer de att ge en touch av stil till alla outfits. De är tillverkade av kvalitetsmaterial och erbjuder komfort och hållbarhet för vardagsbruk.

Den smala silhuetten och den fyrkantiga klacken i mellanhöjd ger en sofistikerad och mångsidig look look. Oavsett om det är en dag på kontoret eller en kväll ute med vännerna är dessa stövlar perfekta för alla tillfällen. De har snörning för personlig passform och optimalt stöd för foten.

Dessa stövlar är inte bara snygga, de är också praktiska. Den slitstarka gummisulan ger ett stadigt grepp för bekväm gång på alla underlag. Dessutom ger den rundade tån ett brett tåområde, vilket gör dem bekväma även efter långa timmar på språng port.

Dessa snörkängor från Only Onlbold-17 finns i olika storlekar för att passa alla kvinnor och är ett måste för varje fashionista. Lägg till dem till din skosamling nu och njut av tidlös, mångsidig stil. Beställ dina idag och var redo att möta alla tillfällen med elegans och komfort.

Mer information

Varumärke Only
Tillverkarens SKU 15278025-4071924
Färg svart
Färg Svart
Kön Kvinna
Åldersgrupp Vuxen

Du kan också vara intresserad av följande produkt (er)