Jeans för kvinnor Only Onlblush rea023

Jeans för kvinnor Only Onlblush rea023

Börjar på: 550,80 kr

147,41 kr

-73%
Must-have jeans för kvinnor: Only Onlblush rea023. Upptäck kvaliteten och stilen hos märket Only.
Franska storlekar som standard
Storleksguide

Börjar på: 550,80 kr

147,41 kr

Lägg till i önskelista

Tillgängliga

Beskrivning

Jeans för kvinnor Only Onlblush rea023

Upptäck jeans Only Onlblush rea023 , det perfekta valet för kvinnor som letar efter en snygg och trendig look. Med sin smala passform och smickrande höga midja erbjuder denna jeans både komfort och stil. jeans är tillverkad av det kända märket Only och är en perfekt förkroppsligning av märkets moderna och femininaesprit.

Med sin tidlösa blå färg är denna jeans perfekt för alla tillfällen. Oavsett om du vill ha en avslappnad look med en t-shirt och sneakers eller en elegantare outfit med en blus och klackar, kommer denna jeans att få dig att se ut som bäst och känna dig självsäker. Knäppningen med knappar och dragkedja ger perfekt stöd hela dagen.

Women's jeans Only Onlblush rea023 är tillverkad av högkvalitativ denim, vilket gör den både mjuk och slitstark. Stretchmaterialet ger stor rörelsefrihet, perfekt för hektiska dagar. Dessutom är jeans lätt att ta hand om, bara att tvätta i maskin enligt anvisningarna på etiketten.

Only är ett välkänt varumärke inom dammode, och med denna jeans fortsätter de att överraska oss med sin kreativitet och känsla för detaljer. Den noggranna finishen och de subtila detaljerna som bakfickorna och sömmarna ger denna jeans en sofistikerad touch.

Oavsett om du letar efter en ny jeans till din garderob eller vill ge bort en present till en elegant, modern kvinna, är jeans Only Onlblush rea023 för kvinnor ett måste. Så lägg till denna jeans till din samling redan idag. Du kommer inte att ångra dig!

Mer information

Varumärke Only
Tillverkarens SKU 15260760-3915471
Färg mörkblå jeans
Färg Blå
Kön Kvinna
Åldersgrupp Vuxen

Du kan också vara intresserad av följande produkt (er)