Byxor för kvinnor Only Onlkobe

Byxor för kvinnor Only Onlkobe

Börjar på: 489,58 kr

267,63 kr

-45%
Dambyxorna från Only Onlkobe är ett måste i garderoben, med sin unika stil och oklanderliga kvalitet.
Franska storlekar som standard
Storleksguide

Börjar på: 489,58 kr

267,63 kr

Lägg till i önskelista

Tillgängliga

Beskrivning

Byxor för kvinnor Only Onlkobe

Dambyxorna Only Onlkobe är det perfekta valet för moderna, eleganta kvinnor. Med sitt välkända varumärke Only erbjuder dessa byxor den perfekta blandningen av stil och komfort.

Byxorna är designade för kvinnor och framhäver din figur samtidigt som de har en smickrande passform. Tack vare det högkvalitativa tyget är byxorna både mjuka och slitstarka, så att du kan känna dig bekväm hela dagen.

Den eleganta och tidlösa designen gör byxorna till ett oumbärligt basplagg i din garderob. De är lätta att matcha med en mängd olika outfits, från avslappnat för en dag ute på stan till dressat för en kväll ute med vännerna.

Byxorna Only Onlkobe har också subtila detaljer som praktiska fickor och eleganta knappar, vilket ger en touch av sofistikering till ensemblen. Den smala passformen met visar upp dina ben samtidigt som de är bekväma, vilket gör dem till ett perfekt val för alla tillfällen.

Som ett varumärke känt för sina kvalitetskläder erbjuder Only produkter som håller över tid. Med Only Onlkobe dambyxor kan du vara säker på att göra en varaktig investering i din garderob.

Så tveka inte, lägg till Only Onlkobe dambyxor till din samling idag och njut av tidlös stil och optimal komfort varje dag. Beställ dem nu och unna dig detta måste inom dammode.

Mer information

Varumärke Only
Tillverkarens SKU 15220923-3567098
Färg svart
Färg Svart
Kön Kvinna
Åldersgrupp Vuxen

Du kan också vara intresserad av följande produkt (er)