Sweatshirt med huva Alpha Industries Basic Carbon

Sweatshirt med huva Alpha Industries Basic Carbon

Börjar på: 1 101,84 kr

881,48 kr

-20%
Upptäck Carbon Basic Hoody frånAlpha Industries, det viktigaste för en trendig och bekväm look. Garanterad kvalitet och stil.

Slut i lager

Beskrivning

Sweatshirt med huva Alpha Industries Basic Carbon

Basic Hoody Carbon från Alpha Industries är det perfekta tillskottet till varje mans garderob. Denna huvtröja kombinerar komfort, stil och hållbarhet för att skapa ett viktigt plagg för dem som vill hålla sig varma och moderiktiga.


Huvtröjan har en normal passform och är gjord för att kännas bekväm och avslappnad. Yttertyget är tillverkat av en blandning av 80% bomull och 20% polyester, vilket ger en mjuk och bekväm känsla. Huvan ger ett extra lager värme och skydd, vilket gör den idealisk för svalare dagar.


En av de mest slående egenskaperna hos Basic Hoody Carbon är Carbon Flex-trycket på bröstet. Denna unika detalj ger en modern touch och skiljer den från de andra huvtröjorna på marknaden autres. Det borstade fleecematerialet ökar komforten och värmen, vilket gör den till ett utmärkt val för kallare väder.


Flaggetiketten på vänster sida, ovanför fållen, ger en subtil men elegant varumärkesdetalj. Det är ett bevis på den känsla för detaljer och kvalitet som Alpha Industries är känd för. Ribbade muddar i ärmslut och nederkant ger perfekt passform så att huvtröjan sitter på plats och behåller sin form under hela dagen.


Med en vikt på 330 g/m² känns huvtröjan rejäl utan att vara för tung. Den har den perfekta balansen mellan värme och andningsförmåga, vilket gör den lämplig för olika klimat och årstider. RBF-nackbandet på insidan ger extra komfort och förhindrar att det skaver eller skaver mot huden.


Basic Hoody Carbon har också en praktisk funktion. Kängurufickan är ett praktiskt ställe att förvara småsaker eller hålla händerna varma. Den ger en avslappnad, ledig touch till den övergripande designen, så att den kan användas för både sportiga och avslappnade tillfällen.


Sammanfattningsvis är Basic Hoody Carbon från Alpha Industries en mångsidig och snygg huvtröja för män. Med sin normala passform, bekväma material och unika Carbon Flex-tryck erbjuder den både komfort och stil. Oavsett om du kopplar av hemma eller är på väg ut för en avslappnad utflykt kommer den här huvtröjan att hålla dig varm och se cool ut utan ansträngning.

Mer information

Varumärke Alpha Industries
Tillverkarens SKU 146343-515
Färg svart/svart
Färg Svart
Kön Män
Åldersgrupp Vuxen
Egenskaper huva
Antal per produkt 1