Sweatshirt med huva Alpha Industries Essentials RL

Sweatshirt med huva Alpha Industries Essentials RL

Börjar på: 1 224,27 kr

918,21 kr

-25%
Håll dig varm i stil med Alpha Industries Essentials RL hoodie - ett måste för alla fans av märket.
Franska storlekar som standard
Storleksguide

Börjar på: 1 224,27 kr

918,21 kr

Lägg till i önskelista

Tillgängliga

Beskrivning

Sweatshirt med huva Alpha Industries Essentials RL

Hoodien Alpha Industries Essentials RL är ett måste för varje avslappnad garderob. Tillverkad av det kända märket Alpha Industries, kombinerar denna sweatshirt stil och komfort för en trendig och avslappnad look.

Sweatshirten har en praktisk huva som skyddar mot kyla och en känguruficka för att hålla händerna varma eller förvara småsaker. Den enkla men effektiva designen gör den till ett mångsidigt plagg som kan bäras med jeans för en avslappnad look eller med sweatpants för en sportigare look.

Sweatshirten är tillverkad av högkvalitativa material och är både mjuk och slitstark. Den klassiska skärningen ger en bekväm passform för alla kroppsformer. Dessutom finns den i en mängd olika färger som passar alla smaker och tillfällen.

Hoodien Alpha Industries Essentials RL är ett riktigt måste för alla årstider. Bär den under kalla vinterdagar för att hålla värmen, eller tillsammans med en t-shirt på sommaren för en avslappnad, lätt look.

Förutom att vara moderiktig är denna sweatshirt också ett tidlöst plagg som aldrig kommer att bli omodernt. Med den ikoniska Alpha Industries -loggan på bröstet är den lätt att känna igen och ger alla outfits en touch av stil.

Leta inte längre än Alpha Industries Essentials RL hoodie för det perfekta tillskottet till din garderob. Lägg till den i din samling nu och njut av oöverträffad komfort och stil.

Mer information

Varumärke Alpha Industries
Tillverkarens SKU 146335-710
Färg mandarin
Färg Orange
Kön Blandad
Åldersgrupp Vuxen