Sweatshirt Alpha Industries Essentials RL

Sweatshirt Alpha Industries Essentials RL

Börjar på: 1 101,84 kr

881,48 kr

-20%
Håll dig varm med Essentials RL sweatshirt frånAlpha Industries - det perfekta valet för en avslappnad urban stil med en touch av streetwear.

Slut i lager

Beskrivning

Sweatshirt Alpha Industries Essentials RL

Sweatshirten Alpha Industries Essentials RL är ett måste för varje avslappnad garderob. Tillverkad av det kända märket Alpha Industries, känt för sina kvalitetskläder och urbana stil, kommer denna sweatshirt inte att göra dig besviken.

Sweatshirten är designad för att vara både bekväm och snygg, och är tillverkad av högkvalitativa material som håller dig varm och torr hela dagen. Med sin avslappnade passform och mjuka tyg kommer du att känna dig bekväm och modern när du bär den.

Den minimalistiska och tidlösa designen på Alpha Industries Essentials RL sweatshirt gör den till ett mångsidigt val för alla tillfällen. Oavsett om du bär den för en avkopplande dag hemma eller en kväll ute på stan, kommer den att passa din stil och ge dig en avslappnad men ändå elegant look.

Den här sweatshirten är tillverkad med omsorg och är slitstark och tål tidens tand. MedAlpha Industries:s ikoniska logotyp broderad på bröstet kan du visa din passion för detta världsberömda varumärke samtidigt som du ser moderiktig ut.

Oavsett om du är ett fan av varumärket Alpha Industries eller bara letar efter en kvalitetströja för att komplettera din garderob, är Alpha Industries Essentials RL -tröjan ett perfekt val. Så lägg till den i din samling redan idag!

Mer information

Varumärke Alpha Industries
Tillverkarens SKU 146303-697
Färg ultra marinblå
Färg Blå
Kön Blandad
Åldersgrupp Vuxen