Överskjorta Alpha Industries Color Block

Överskjorta Alpha Industries Color Block

Börjar på: 1 026,42 kr

821,14 kr

-20%
Alpha Industries Color Block överskjorta: ett måste i varje mans garderob. Rak skärning och 100% bomull för en oklanderlig stil.

Slut i lager

Beskrivning

Överskjorta Alpha Industries Color Block

Color Block Overshirt jacket från Alpha Industries är det perfekta tillskottet till varje mans garderob. Jackan har normal passform och är tillverkad i 100% bomull, vilket ger både stil och komfort.


Med den ikoniska RBF-etiketten på vänster ärm och den vävda etiketten Alpha Industries på vänster ficka nedtill är denna overshirt ett bevis på varumärkets känsla för detaljer. De fyra skjortfickorna ger inte bara en touch av funktionalitet, utan förstärker också jackans övergripande design.


Knappknäppningen ger överskjortan en klassisk touch och gör den mångsidig för avslappnade och halvformella tillfällen. Mönstret color block ger en modern touch till helhetsintrycket och gör att jackan sticker ut från mängden.


Jackans slitna look ger den en robust, sliten känsla som ger karaktär till alla outfits. Oavsett om du kombinerar den med jeans och en t-shirt eller lägger den över en skjorta med knappar, kommer denna overshirt att lyfta din stil.


Tack vare sin högkvalitativa konstruktion och omsorg om detaljerna är Color Block Overshirt från Alpha Industries byggd för att hålla länge. Det slitstarka bomullsskalet gör att jackan klarar vardagligt slitage, vilket gör den till ett pålitligt val för alla män på språng.


Overshirten finns i flera olika storlekar och har en bekväm och smickrande passform för alla kroppstyper. Från small till XXL, du hittar den perfekta storleken för dina behov.


Kort sagt, Color Block Overshirt från Alpha Industries är ett viktigt tillskott i alla mäns garderober. Med sin normala passform, slitstarka konstruktion och snygga design är denna skjorta den perfekta blandningen av mode och funktion. Oavsett om du är på väg ut för en avslappnad dag eller en kväll på stan, kommer denna skjorta att hålla dig snygg utan ansträngning.

Mer information

Varumärke Alpha Industries
Tillverkarens SKU 146110-142
Färg mörk oliv
Färg Grön
Kön Män
Åldersgrupp Vuxen
Antal per produkt 1