Joggingdräkt för kvinnor Alpha Industries Essentials RL

Joggingdräkt för kvinnor Alpha Industries Essentials RL

Börjar på: 979,42 kr

783,53 kr

-20%
Upptäck komforten och den tidlösa stilen hos våra damskor jogging Alpha Industries Essentials RL . Perfekt för den moderna idrottaren.

Slut i lager

Beskrivning

Joggingdräkt för kvinnor Alpha Industries Essentials RL

jogging har blivit ett oumbärligt klädesplagg för aktiva, moderiktiga kvinnor. Och om du letar efter en jogging som är både bekväm och snygg, är jogging Alpha Industries Essentials RL för kvinnor något för dig. Designad av det berömda märket Alpha Industries, denna jogging är en perfekt blandning av urban och sportig stil.

Tillverkad av material av högsta kvalitet, erbjuder denna jogging optimal komfort under dina fysiska aktiviteter eller din dagliga pendling. Den smala passformen och det elastiska midjebandet ger en perfekt passform för din figur och framhäver dina feminina kurvor.

Designen på denna jogging är både modern och tidlös, med den ikoniskaAlpha Industries -logotypen broderad på vänster lår. Den finns i en rad olika färger för att passa alla smaker och outfits. Oavsett om du bär den för sport, för en promenad runt stan eller för en avslappnad look, kommer denna jogging att vara din perfekta modeallierade.

Förutom att vara snygg är denna jogging också mycket praktisk. Den har två sidofickor för småsaker och en bakficka med dragkedja för extra säkerhet. Du kommer att kunna bära din telefon, nycklar eller växelpengar utan problem.

Upplev komfort och stil med jogging Alpha Industries Essentials RL för damer. Oavsett om du är en sportig fashionista eller bara letar efter något bekvämt för dina hektiska dagar, är denna jogging det perfekta valet. Lägg till den i din garderob idag.

Mer information

Varumärke Alpha Industries
Tillverkarens SKU 146050-03
Färg svart
Färg Svart
Kön Kvinna
Åldersgrupp Vuxen