T-shirt för flickor Name it Nkftostar

T-shirt för flickor Name it Nkftostar

Börjar på: 155,95 kr

77,44 kr

-50%
Ge din dotter det bästa med Name it Nkftostar T-shirt för kvinnor junior. Bekväma, snygga och högkvalitativa från Name it.
Franska storlekar som standard
Storleksguide

Börjar på: 155,95 kr

77,44 kr

Lägg till i önskelista

Tillgängliga

Beskrivning

T-shirt för flickor Name it Nkftostar

Tjej-T-shirten Name it Nkftostar är ett måste för modemedvetna tjejer. Denna T-shirt är designad av det kända märket Name it och kombinerar stil och komfort för en trendig och avslappnad look. Perfekt för juniorer, denna T-shirt är tillverkad av kvalitetsmaterial för en långvarig, bekväm passform.

Tack vare den moderna, feminina designen är denna T-shirt perfekt för alla tillfällen. Oavsett om det är en dag i skolan, en kväll ute med vännerna eller en kväll ute med familjen, passar Name it Nkftostar Girls' T-shirt till varje outfit. De klara färgerna och stjärntrycket ger en touch av fantasi och piff till alla outfits.

Ge din dotter denna trendiga T-shirt som låter henne ge fritt utlopp för sin kreativitet och personliga stil. Denna T-shirt finns i flera olika storlekar för att passa alla tjejer och är ett måste i varje kvinnas garderob.

Förutom att den är snygg är den också mycket bekväm att bära. Den smala passformen och de mjuka, lätta materialen ger stor rörelsefrihet och en känsla av välbefinnande under hela dagen. Din dotter kommer att älska att bära den och kommer inte att vilja ta av den!

Lita på att Name it förser ditt barn med kvalitetskläder som ligger i framkant när det gäller mode. Med Name it Nkftostar T-shirt kommer din dotter att vara den snyggaste av alla sina vänner och kommer att kunna uttrycka sin unika personlighet. Missa inte chansen att lägga till denna T-shirt i din dotters garderob - hon kommer att tacka dig för det!

Mer information

Varumärke Name it
Tillverkarens SKU 13198933-3787090
Färg mörk safir
Färg Blå
Kön Kvinna
Åldersgrupp Junior
Egenskaper Lång ärm

Du kan också vara intresserad av följande produkt (er)