Sandaler för kvinnor Buffalo Rainelle - Vegan Glitter

Sandaler för kvinnor Buffalo Rainelle - Vegan Glitter

Börjar på: 978,19 kr

733,58 kr

-25%
Upptäck komforten och den glittrande stilen hos Buffalo Rainelle damsandaler - grymhetsfria och miljövänliga.
Franska storlekar som standard
Storleksguide

Börjar på: 978,19 kr

733,58 kr

Lägg till i önskelista

Tillgängliga

Beskrivning

Sandaler för kvinnor Buffalo Rainelle - Vegan Glitter

Buffalo Rainelle - Vegan Glitter damsandaler är den perfekta blandningen av stil och etik. Sandalerna tillverkas av det kända varumärket Buffalo och är speciellt framtagna för kvinnor som är måna om sin miljöpåverkan.

Designen på dessa sandaler är både elegant och modern, med en touch av glitter för att ge en touch av glamour till varje outfit. Paljetternas neutrala och mångsidiga färg gör att de kan bäras med en mängd olika stilar, oavsett om det är för en kväll ute eller en avslappnad dag.

Men det som verkligen gör dessa sandaler speciella är att de är helt veganska. Lädret som används är faktiskt vegetabiliskt läder, ett miljövänligt och etiskt alternativ till animaliskt läder. Det betyder att du inte behöver oroa dig för hur ditt köp påverkar djur eller miljö. Du kan vara snygg och respektfull på samma gång.

Förutom att vara etiska är dessa sandaler också mycket bekväma. Den dämpade innersulan och yttersulan i gummi ger extra stöd och dämpning för dina fötter. Så du kan bära dem hela dagen utan att känna smärta eller obehag.

Buffalo Rainelle - Vegan Glitter damsandaler är ett bevis på att det är möjligt att vara både moderiktig och miljövänlig. Genom att välja dessa sandaler bidrar du till en mer hållbar framtid och visar att mode kan vara etiskt och ansvarsfullt.

Oavsett om du letar efter ett par sandaler för sommarsemestern eller för vardagslivet är dessa sandaler ett perfekt val. De är mångsidiga, bekväma och miljövänliga. Så varför inte välja ett mer hållbart mode med Buffalo Rainelle - Vegan Glitter damsandaler? Gör din del för planeten och se snygg och modern ut på samma gång.

Mer information

Varumärke Buffalo
Tillverkarens SKU 1291512
Färg regnbåge
Färg Violett
Kön Kvinna
Åldersgrupp Vuxen