T-shirt Alpha Industries Backprint

T-shirt Alpha Industries Backprint

Börjar på: 367,28 kr

302,89 kr

-18%
T-shirt Backprint frånAlpha Industries: ett måste för varje man. Vanlig passform i 100% bomull, för en stil som är både bekväm och modern.

Från samma modell :

Slut i lager

Beskrivning

T-shirt Alpha Industries Backprint

Backprint T T-shirt från Alpha Industries är ett måste i herrgarderoben. Denna t-shirt med normal passform är tillverkad av 100% bomull, vilket garanterar komfort och andningsförmåga hela dagen. Med sin klassiska runda hals är den perfekt för avslappnade utflykter eller för att bära under din favoritjacka.


En speciell egenskap hos Backprint T är Alpha Industries Siebdruck-trycket på baksidan. Detta iögonfallande tryck ger en touch av originalitet och får dig att sticka ut från mängden. Den plastisoltryckta Alpha-logotypen på bröstet förstärker varumärkets identitet och ger en elegant känsla till den övergripande designen.


Skjortan är tillverkad av 160 g/m² single jersey och ger en perfekt balans mellan lätthet och hållbarhet. Insidan med nackenband ger extra komfort och förhindrar skav. Ribbade muddar i halsen ger en perfekt passform, medan flaggan på vänster ärm ger en subtil touch av detalj.


T Backprint är inte bara ett fashion statement, utan också ett bevis på varumärkets engagemang för kvalitet och hantverk. Uppmärksamhet på detaljer är uppenbar i varje aspekt av denna T-shirt, från precisionen i trycken till tygets mjukhet.


Backprint T finns i flera storlekar och är ett mångsidigt och snyggt alternativ för män i alla storlekar. Oavsett om du ska gå ut en ledig dag eller vill lägga till en touch av streetwear till din outfit, är denna t-shirt det perfekta valet.


Sammanfattningsvis är Backprint T från Alpha Industries en snygg och bekväm t-shirt som kombinerar kvalitet, stil och mångsidighet. Med sitt unika ryggtryck, ikoniska Alpha Industries -logotyp och känsla för detaljer är denna t-shirt ett måste för alla modemedvetna personer. Uppgradera din garderob med detta tidlösa plagg som enkelt kombinerar komfort och stil.

Mer information

Varumärke Alpha Industries
Tillverkarens SKU 128507-709
Färg hasselbrun
Färg Brun
Kön Män
Åldersgrupp Vuxen
Antal per produkt 1