T-shirt Alpha Industries Basic ML

T-shirt Alpha Industries Basic ML

Börjar på: 281,58 kr

243,39 kr

-14%
Upptäck Alpha Industries Basic ML T-shirt, ett måste i herrgarderoben, tillverkad av 100% bomull för optimal komfort.

Från samma modell :

Slut i lager

Beskrivning

T-shirt Alpha Industries Basic ML

Basic T ML från Alpha Industries är det perfekta tillskottet till varje mans garderob. Denna regular-fit t-shirt är tillverkad av 100% bomull och erbjuder både komfort och stil.


Den runda halsen ger en klassisk och tidlös look look, medan Alpha Siebdruck-logotypen på bröstet ger en touch av äkthet. Single jersey-konstruktionen känns mjuk och lätt, vilket gör den idealisk för vardagsbruk.


Med en vikt på 160 g/m² erbjuder denna T-shirt den perfekta balansen mellan hållbarhet och andningsförmåga. Ribban i halsen ger en diskret detalj, medan flaggan på vänster ärm ger en antydan till varumärkeskännedom.


Basic T ML har också ett praktiskt nackband på insidan, vilket garanterar en bekväm passform hela dagen. Oavsett om du är på väg till gymmet, springer ärenden eller bara kopplar av hemma kommer den här skjortan att få dig att se bra ut och må bra.


Matcha den med jeans eller shorts för en avslappnad stil look, eller klä upp den med chino-byxor för en mer raffinerad stil. Mångsidigheten hos denna T-shirt gör den till ett måste i varje mans garderob.


Välj mellan en mängd olika färger för att passa din personliga stil, inklusive klassisk svart, marinblå och vit. Oavsett vilken färg du väljer kan du vara säker på att du får en högkvalitativ produkt från Alpha Industries.
Investera i Basic T ML idag och upptäck den perfekta kombinationen av stil, komfort och hållbarhet.

Mer information

Varumärke Alpha Industries
Tillverkarens SKU 118533-710
Färg mandarin
Färg Orange
Kön Män
Åldersgrupp Vuxen
Antal per produkt 1