T-shirt för kvinnor Wrangler Girlfriend Vintage

T-shirt för kvinnor Wrangler Girlfriend Vintage

Börjar på: 427,89 kr

342,30 kr

-20%
Upptäck den tidlösa vintage -stilen från Wrangler med vår Girlfriend T-shirt för kvinnor, perfekt för alla tillfällen.
Franska storlekar som standard
Storleksguide

Börjar på: 427,89 kr

342,30 kr

Lägg till i önskelista

Tillgängliga

Beskrivning

T-shirt för kvinnor Wrangler Girlfriend Vintage

- stil: "Flickvän

T-shirten för kvinnor Wrangler Girlfriend Vintage är ett måste för alla kvinnor som vill ha en trendig men ändå avslappnad look. Varumärket Wrangler är känt för sina kvalitetskläder, och denna T-shirt är inget undantag. Med sin Girlfriend-stil har den en lös, bekväm passform som passar varje figur.

T-shirten är tillverkad av kvalitetsbomull och är både mjuk och lätt, perfekt för soliga sommardagar. Designen vintage ger den en retrocharm som ger en touch av originalitet till alla dina outfits. Bär den med jeans för en avslappnad look look, eller stoppa ner den i en kjol för en mer feminin stil.

Wrangler Girlfriend Vintage dam T-shirt är också ett miljövänligt val, kommer som det gör från Wrangler "Re-Design" kollektion, som syftar till att minska miljöpåverkan av mode genom att använda återvunna material. Så du kan bära den med stolthet och veta att du hjälper till att bevara planeten.

Med logotypen Wrangler broderad på bröstet är denna T-shirt en riktig hyllning till varumärkets arv och dess engagemang i denimvärlden i över ett sekel. Den finns i en rad olika färger, så att du kan välja den som passar dig bäst.

Oavsett om du gillar vintage -stilen eller bara letar efter en bekväm, mångsidig T-shirt, är Wrangler Girlfriend Vintage dam-T-shirt gjord för dig. Lägg till den i din garderob nu och njut av en trendig och tidlös look med lätthet.

Mer information

Varumärke Wrangler
Tillverkarens SKU 112351917
Färg vit
Färg Vit
Kön Kvinna
Åldersgrupp Vuxen