Stuntjeanshorts 3 tum för kvinnor Wrangler Cowboy

Stuntjeanshorts 3 tum för kvinnor Wrangler Cowboy

Börjar på: 795,17 kr

554,10 kr

-30%
Upptäck stuntman-stilen med shorts i 3-tums jeans för kvinnor från Wrangler, ett måste för en look cowgirl-trend.
Franska storlekar som standard
Storleksguide

Börjar på: 795,17 kr

554,10 kr

Lägg till i önskelista

Tillgängliga

Beskrivning

Stuntjeanshorts 3 tum för kvinnor Wrangler Cowboy

3-inch Stuntman Denim Shorts Wrangler Cowboy för damer är ett måste i garderoben för alla kvinnor som vill ha en avslappnad men ändå feminin stil. Dessa jeansshorts är designade av det välkända varumärket Wrangler och erbjuder den perfekta balansen mellan look cowboy och de senaste trenderna.

Denimshortsen är tillverkade av högkvalitativa material och är bekväma och slitstarka. Den 3-tums stuntskärningen met framhäver benen samtidigt som den ger rörelsefrihet. Jeansen är lätt blekta för en look vintage och har sömnadsdetaljer som ger en touch av äkthet.

Kvinnor som älskar cowgirl-stilen kommer att älska detaljerna på dessa denimshorts. Bakfickorna har den ikoniska logotypen Wrangler och västernsömmar. Framfickorna har en praktisk form som gör det enkelt att förvara småsaker.

Dessa jeansshorts är perfekta för alla tillfällen. Bär dem med en enkel vit t-shirt och ankelstövlar för en avslappnad dagtid look, eller lägg till en jeansskjorta och cowgirlstövlar för en djärvare look. Oavsett din outfit kommer Wrangler Cowboy kvinnors 3-tums stunt jeansshorts att lägga till en unik touch av stil.

Wrangler är ett varumärke som är känt för sitt västerländska arv och sitt engagemang för kvalitet och stil. Med dessa jeansshorts kan du vara säker på att du bär en produkt som har utformats med omsorg och som kommer att hålla för tidens tand. Det är en investering i din garderob som inte kommer att göra dig besviken.

Dessa jeansshorts finns i en rad olika storlekar för att passa alla kroppsformer och är ett måste för alla kvinnor som älskar en avslappnad men ändå trendig look look. Lägg till dem i din samling och låt cowboy stil uttrycka sig genom dig.

Kort sagt, Wrangler Cowboy Women's 3-inch Stuntman Denim Shorts är ett perfekt val för alla kvinnor som älskar västerländsk stil med en modern twist. De är tillverkade av kvalitetsmaterial och erbjuder oöverträffad komfort och hållbarhet. Lägg till dem i din garderob nu och låt dig förföras av deras tidlösa charm.

Mer information

Varumärke Wrangler
Tillverkarens SKU 112351074
Färg blå
Färg Blå
Kön Kvinna
Åldersgrupp Vuxen