Cargo shorts Wrangler Casey

Cargo shorts Wrangler Casey

Börjar på: 795,17 kr

526,07 kr

-34%
Ta dig ut på äventyr med stil i cargo Wrangler Casey -shortsen från det kända märket Wrangler. Bekväma och moderiktiga, de kommer att följa med dig överallt!
Franska storlekar som standard
Storleksguide

Börjar på: 795,17 kr

526,07 kr

Lägg till i önskelista

Tillgängliga

Beskrivning

Cargo shorts Wrangler Casey

Shortsen cargo Wrangler Casey är det perfekta plagget för äventyrare som vill ha komfort och stil. Shortsen tillverkas av det kända märket Wrangler och kombinerar kvalitet och funktionalitet för en trendig och funktionell look.

Med sin korta, avslappnade passform är de perfekta för soliga dagar och utomhusaktiviteter. Khakifärgen är tidlös och mångsidig, vilket gör det enkelt att matcha med vilken outfit som helst. Oavsett om du är ute på stan eller i naturen kommer cargo Wrangler Casey -shortsen att vara din bästa allierade.

Shortsen är tillverkade av högkvalitativa material och är både bekväma och slitstarka. Praktiska cargo fickor håller dina viktigaste saker säkra och säkra, medan ett justerbart midjeband säkerställer en perfekt passform.

Shortsen cargo Wrangler Casey är ett måste för mode- och friluftsentusiaster. Oavsett om du vandrar, campar eller bara är ute på en promenad i stan kommer dessa shorts att vara din perfekta följeslagare. Så vänta inte längre och lägg till dem i din garderob idag!

Mer information

Varumärke Wrangler
Tillverkarens SKU 112350909
Färg oliv
Färg Grön
Kön Män
Åldersgrupp Vuxen