Byxor Reell Reflex Rib [Storlek M Lång]

Byxor Reell Reflex Rib [Storlek M Lång]
856,38 kr
Byxan Reell Reflex Rib är ett måste för den urbana modeälskaren. Dessa klassiska byxor av hög kvalitet kommer att övertyga dig.

Endast 2 kvar

Lägg till i önskelista

Tillgängliga - Levereras på 24 timmar

Beskrivning

Byxor Reell Reflex Rib

Byxorna Reell Reflex Rib är ett måste för alla urbana modefans. Med sin klassiska skärning och kvalitetstyg kombinerar de komfort och stil för en avslappnad och trendig look.

Byxorna är tillverkade av det kända märket Reell och är designade för att passa alla kroppsformer tack vare det elastiska midjebandet och den raka skärningen. De passar alla stilar, oavsett om du föredrar en look streetwear eller något mer elegant.

Ribbade detaljer på sidorna ger byxorna en modern touch och textur. De ger också extra komfort genom att följa kroppens rörelser. Så du kan röra dig fritt utan att känna obehag.

Det högkvalitativa tyget som används för dessa byxor innebär att de kommer att hålla hela livet. Du kan bära dem varje dag utan att oroa dig för att skada dem. Dessutom är de lätta att sköta och behåller sin form även efter upprepade tvättar.

Oavsett om du är ute på stan, på kvällen eller på helgen kommer Reell Reflex Rib byxor att vara din bästa allierade. De passar perfekt till alla typer av överdelar, från t-shirts och skjortor till sweatshirts. Så du kan skapa en mängd olika looks som passar ditt humör.

Unna dig Reell Reflex Rib byxor nu och lägg till ett måste-ha-plagg i din garderob. Du kommer inte att vilja vara utan dem!

Mer information

Varumärke Reell
Tillverkarens SKU 1111-002_01-001_160
Färg olivgrön
Färg Grön
Storlek M Lång - Franska storlekar som standard
Kön Män
Åldersgrupp Vuxen
Egenskaper Last